Hoe installeer ik Bitdefender TrafficLight op mijn Mac?

Bitdefender Antivirus for Mac biedt de optie om de browserextensie Bitdefender TrafficLight te installeren, die u beschermt tegen kwaadwillige websites en phishingwebsites wanneer u surft op het internet. Volg deze eenvoudige stappen:

1. Open het hoofdvenster van Bitdefender.

2. Klik op Nu Herstellen onder Webbeveiliging.

3. Klik op Extensie downloaden onder de browser(s) die verschijnen in het nieuwe venster (Safari, Chrome, Firefox).

4. U wordt doorgestuurd naar de pagina Bitdefender TrafficLight. Klik op Gratis DownloadU wordt doorgestuurd naar de galerij met browserextensies, waar u TrafficLight kunt installeren (toevoegen).

OPMERKING: op macOS 10.13 en hoger, na het kiezen van Extensie activieren voor Safari, zal het Extensies-venster verschijnen. Selecteer het selectievakje naast TrafficLight om te installeren.

Indien een van de onderstaande situaties voorkomt, installeert u TrafficLight rechtstreeks van de galerij browserextensies.

• De knop Gratis Download werkt niet (doorsturen naar de galerij met extensies werkt niet)

• De fout Te veel doorverwijzingen verschijnt.

• In Safari wordt u doorgestuurd naar de galerij met extensies, maar er is geen Installatieknop.

Hoe installeert u TrafficLight

in Safari

macOS 10.13 en nieuwere versies

1. Start de Mac opnieuw op

2. Klik na het herstarten opnieuw op Extensie activieren en activeer het vanuit Safari Extensies

macOS 10.12 en eerdere versies

1. Open Safari

2. Kopieer de onderstaande link in de adresbalk van Safari en druk op Enter (Return):

http://download.bitdefender.com/npd/trafficlight/extensions/safari/TrafficLight.safariextz

3. Een bestand met de naam TrafficLight.safariextz zal worden gedownload in uw map Downloads

4. Voer TrafficLight.safariextz uit en kies, wanneer u dat gevraagd wordt, Installeren vanuit Galerij

1828 3

In Chrome:

1. Open Chrome

2. Klik op Chrome in de menubalk en selecteer Over Chrome om te kijken of er updates beschikbaar zijn. Indien u niet over de laatste nieuwe versie beschikt, wordt het automatisch bijgewerkt. Anders zal het zeggen dat het bijgewerkt is.

3. Kopieer de onderstaande link in de adresbalk en druk op Enter (Return):

https://chrome.google.com/webstore/detail/trafficlight/cfnpidifppmenkapgihekkeednfoenal?hl=en

4. Klik op Chrome toevoegen en vervolgens op Uitsluiting toevoegen

1828 4

1828 5 1

5. U ziet het teken TrafficLight naast de adresbalk (een groene cirkel)

in Firefox

1. Open Firefox

2. Klik op Firefox in de menubalk en selecteer Over Firefox. De updates worden automatisch geïnstalleerd indien dit niet up-to-date is.

3. Kopieer deze link in de adresbalk en druk op Enter:

https://addons.mozilla.org/nl-NL/firefox/addon/trafficlight/

4. Klik op Toevoegen aan Firefox en dan op Installeren

1828 6

1828 7 1

5. Herstart Firefox; U ziet het teken TrafficLight naast de adresbalk (een groene cirkel)

Doen er zich nog andere fouten voor, open dan een Bitdefender-ticket of antwoord op het ticket dat u al geopend hebt en stuur ons het volgende:

• Een schermafdruk van wat er gebeurt wanneer u TrafficLight probeert te installeren. U kunt een schermafdruk nemen aan de hand van deze instructies.

• Een BDProfiler-logboek (als Antivirus for Mac geïnstalleerd is). Lees hier hoe u een BDProfiler-logboek genereert.

• Meer details over de andere extenties en beveiligingsoplossingen die u geïnstalleerd hebt en over uw internetverbinding (indien u Firewall of Proxy gebruikt)