Bitdefender blokkeert een veilige website of online toepassing

Bitdefender biedt gebruikers een veilige surfervaring door al het webverkeer te filteren en alle kwaadaardige content te blokkeren.

Er bestaat echter een kleine kans dat Bitdefender een veilige website of online toepassing als onveilig aanduidt. Hierdoor zal Bitdefender HTTP traffic scanning ze incorrect blokkeren.

Indien dezelfde pagina of dezelfde toepassing herhaaldelijk geblokkeerd wordt, kunt u deze toevoegen aan de Witte lijst zodat ze niet gescand worden door de Bitdefender-machines.

Om een website toe te voegen aan de Witte lijst:

1. Ga naar het scherm Bescherming.

2. Klik op de link MODULES WEERGEVEN.

3. Klik in de module WEBBESCHERMING op de link Witte lijst.

4. Geef het adres van de geblokkeerde website of online toepassing in het juiste veld in en klik op Toevoegen.

5. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.

OPMERKING: U zou enkel websites die u volledig vertrouwt, moeten toevoegen aan deze lijst. Ze worden uitgesloten van scannen door de volgende engines: malware, phishing en fraude.

Witte lijst 1