Bitdefender blokkeert een veilige website of online toepassing

Bitdefender biedt een veilige websurfervaring door al het webverkeer te filteren en alle kwaadaardige content te blokkeren. Het is echter mogelijk dat Bitdefender een website, domein, IP-adres of online toepassing die veilig is, als onveilig beschouwt, waardoor het scannen van HTTP-verkeer door Bitdefender deze onterecht gaat blokkeren.

Als dezelfde pagina of online toepassing of hetzelfde domein of IP-adres herhaaldelijk wordt geblokkeerd, kunt u deze toevoegen aan de uitzonderingen zodat ze niet worden gescand door de engines van Bitdefender, wat een vlottere surfervaring garandeert.

Om een website toe te voegen aan Uitzonderingen:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Bescherming.

2. Klik in het venster ONLINE THREAT PREVENTION op Instellingen.

3. Klik op Uitzonderingen beheren.

4. Klik op + Een uitzondering toevoegen.

5. Voer in het overeenkomende veld de naam van de website of van het domein of het IP-adres in dat u wilt toevoegen aan de uitzonderingen.

6. Klik op de schakelaar naast Online Threat Prevention.

7. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.

U dient enkel websites, domeinen, IP-adressen en toepassingen die u volledig vertrouwt, toe te voegen aan deze lijst. Ze worden uitgesloten van het scannen door de volgende engines: bedreiging, phishing en fraude.