Hoe beveiligt Bitdefender Webbescherming mijn online activiteiten op iPhone en iPad?

Overzicht van Bitdefender Mobile Security-technologie voor het voorkomen van webaanvallen op iOS

Dit artikel helpt u kennis te maken met de functie Webbescherming in Bitdefender Mobile Security voor iOS. Bitdefender Mobile Security for iOS is een mobiele app die speciaal is ontworpen om uw gevoelige gegevens te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. De risico's van het internet zijn niet beperkt tot Windows- of Mac-apparaten. Mobiele bedreigingen nemen toe, in overeenstemming met het groeiende aantal mensen dat hun iOS-apparaten gebruikt voor winkelen, online bankdiensten, berichtenverkeer en sociale media. De Webbescherming van Bitdefender Mobile Security filtert al het internetverkeer door de verbindingen te scannen op kwaadaardige en frauduleuze inhoud. Het biedt realtime bescherming tegen alle bekende online bedreigingen die uw apparaat en gegevens in gevaar kunnen brengen. U kunt alle geïnfecteerde en frauduleuze websites omzeilen, ongeacht of u een iPhone of iPad gebruikt.

Schakel Bitdefender Webbescherming in op iPhone en iPad om veilig online te blijven

Schakel Bitdefender Webbescherming in op iPhone en iPad om veilig online te blijven

Kunnen hackers iPhones en iPads aanvallen?

Een veel voorkomende misvatting onder iPhone- en iPad-gebruikers is dat iOS-apparaten geen bescherming nodig hebben tegen kwaadaardige bedreigingen. Het is tijd om de mythe dat "er geen virussen zijn" te ontkrachten. Zelfs iOS-apparaten hebben bescherming nodig. Cyberdreigingen ontwikkelen zich snel en het is onmogelijk voor gebruikers om hun vaardigheden op het gebied van cyberbeveiliging in hetzelfde tempo te perfectioneren als aanvallers. Elke browsersessie en online activiteit kan schadelijk zijn. Het is gemakkelijk om te verdwalen in het mijnenveld van onveilig surfen op het web, waardoor gebruikers worden blootgesteld aan malware-websites en phishing-pogingen. Als u op het web surft op een iOS-apparaat, kunt u nog steeds tegen gevaren aanlopen, dus Bitdefender Mobile Security biedt bekroonde webbeveiliging om u te helpen veilig te blijven.

Uw iPhone is uw camera, uw portemonnee, uw assistent geworden. Er wordt gevoelige informatie op opgeslagen die kan worden gebruikt om u te schaden. Hier volgen enkele voorbeelden van beveiligingsrisico's die iOS-gebruikers kunnen verwachten:

Beveiligingsrisico's die u kunt vermijden als Bitdefender Webbescherming actief is op uw iPhone

Net als eender welke andere Windows, Mac of Android-gebruiker, loop je het risico terecht te komen op een phishingwebsite die je creditcard-info kan stelen bij het online winkelen.

Beveiligingsrisico's die u kunt vermijden als Bitdefender Webbescherming actief is op uw iPhone

Je zou een link kunnen openen in een frauduleuze e-mail die van je bank lijkt te komen en om je rekeninggegevens vraagt.

apps

Je kunt niet weten welke informatie de op je telefoon geïnstalleerde apps in de achtergrond versturen of hoe veilig ze ermee omgaan.

Beveiligingsrisico's die u kunt vermijden als Bitdefender Webbescherming actief is op uw iPhone

Je kunt je persoonlijke gegevens invullen op een inschrijfformulier dat een legitieme website nabootst.

Beveiligingsrisico's die u kunt vermijden als Bitdefender Webbescherming actief is op uw iPhone

Je gegevens kunnen in platte tekst over het internet verstuurd worden zonder dat je het weet.

hacker

Als je met een openbaar wifinetwerk verbindt, kan al je verkeer door een aanvaller worden onderschept.

Hoe werkt de webbeveiligingstechnologie van Bitdefender?

Tijdens het surfen kunt u onbewust gevaarlijke pagina's openen die proberen uw persoonlijke gegevens te stelen en te gebruiken. De Webbescherming van Bitdefender Mobile Security filtert verkeer van alle apps en blokkeert alles wat een bedreiging vormt voor uw gegevens. Het voegt ook een versleutelingslaag toe om te voorkomen dat er met uw gegevens wordt geknoeid. Niet alleen uw browseactiviteiten worden beschermd. Elke app op je iPhone of iPad die informatie via internet verstuurt, wordt ervan weerhouden deze te misbruiken. Onveilige verbindingen worden automatisch geblokkeerd, en je krijgt telkens een melding als een dergelijke gebeurtenis zich voordoet.

U hebt ook toegang tot de details van uw online activiteiten van de afgelopen 7 dagen, zoals gescande en geblokkeerde verbindingen en de verkeerscategorieën - zoekmachines, computers & software, advertentienetwerk, trackers, onderwijs, zakelijk, sociale netwerken, webmail, hosting en overige.

Veilige browse-ervaring

Cybercriminelen hebben hun aanvalsstrategieën afgestemd op elke belangrijke gebeurtenis en verandering in de sociale agenda's gedurende het jaar, waarbij ze in een overweldigend tempo malware afleveren en gebruikers bedriegen. Deze webgebaseerde aanvallen zijn geraffineerder geworden en hebben zich gediversifieerd in leveringsmethoden, waardoor het moeilijker is geworden voor de gemiddelde gebruiker om te bepalen of een website veilig of schadelijk is.

De webbeveiligingstechnologie van Bitdefender zorgt ervoor dat u niet op een kwaadaardige website terechtkomt en het risico loopt dat uw persoonlijke gegevens en bankgegevens worden gestolen. Wanneer de functie Webbescherming actief is op uw iPhone of iPad, controleert Bitdefender elke website die u of de geïnstalleerde apps openen op bedreigingen, blokkeert het alle bekende geïnfecteerde links en beschermt het u tegen cyberdieven.

Zeg NEE tegen phishing en fraudepogingen

Oplichters hebben zich in elke hoek van het internet gevestigd en breiden hun social engineering-technieken uit om hun doelwitten te manipuleren tot het verstrekken van gevoelige informatie en geld.

De geavanceerde bescherming tegen phishing die in Webbescherming is geïntegreerd, is ontworpen om u buiten gevaar te houden door verdachte websites te blokkeren die zich voordoen als betrouwbare entiteiten. Bovendien waarschuwt het antifraudefiltersysteem u als de websites die u bezoekt u proberen op te lichten, zodat uw creditcardgegevens en persoonlijk identificeerbare informatie veilig zijn. De antiphishing- en antifraudefiltersystemen strekken zich ook uit tot sociale-mediaplatforms, zodat u er zeker van kunt zijn dat de links die uw vrienden en familie aan u doorgeven onschadelijk zijn.

De Webbescherming in Bitdefender Mobile Security for iOS biedt het hoogste beveiligingsniveau om een veilige digitale ervaring te garanderen.