Hoe configureert u melding

Bitdefender kan u op de hoogte brengen wanneer er problemen vastgesteld werden in de werking van de volgende programmacomponenten:

• Antivirus

• Firewall

• Update

• Browserveiligheid

U kunt het waarschuwingssysteem configureren om optimaal te voldoen aan uw beveiligingsbehoeften door te kiezen over welke problemen u op de hoogte wilt worden gebracht. Volg deze stappen:

1. Klik op de icoon Instellingen in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik op het tabblad GEAVANCEERD.

3. Klik op Statuswaarschuwingen configureren.

4. Klik op de schakelaars om statusmeldingen in of uit te schakelen naargelang uw voorkeuren.