Een Bitdefender Profiler-logboek genereren op macOS-apparaten

Dit artikel laat zien hoe u een Bitdefender Profiler-logboek kunt maken op een Mac. Het hulpprogramma Profiler wordt gebruikt door het ondersteuningsteam van Bitdefender voor het diagnosticeren en oplossen van problemen met de installatie van Bitdefender Antivirus voor Mac of met productproblemen. Dit hulpprogramma verzamelt logboeken en informatie over productgebruik die nodig is voor verder onderzoek.

Wanneer u contact opneemt met de ondersteuning van Bitdefender, kan een vertegenwoordiger u vragen om gedetailleerde technische informatie te verstrekken over de aangetaste Mac:

• een volledige beschrijving van het ondervonden probleem
  • een schermafdruk van de fout die u op het scherm ziet - Hoe maak ik een screenshot op Mac - Een schermafbeelding maken op een Mac
  • een Bitdefender Profiler-logboek

Klik op het gedeelte dat overeenkomt met uw situatie om het uit te vouwen en meer te leren.