Web Beveiliging wordt gedeactiveerd op een Android telefoon

In dit artikel laten we u zien hoe u kunt voorkomen dat Web Beveiliging wordt gedeactiveerd op sommige Android-apparaten met Bitdefender Mobile Security. U kunt Web Beveiliging opnieuw activeren, maar het wordt korte tijd later uitgeschakeld en geeft de melding weer « Web Protection is uitgeschakeld door een andere service. Schakel het in om online bescherming te krijgen. »

Webbescherming kan worden uitgeschakeld door de instellingen voor Energie, App of Batterijbesparing van uw apparaat.

Om dit te voorkomen:

1. Ga naar de Instellingen settings 1 van je Android-apparaat.

2. Sluit uit dat Bitdefender Mobile Security wordt gesloten wanneer de optimalisatie plaatsvindt.

De uitsluitingsstap is afhankelijk van het model van uw apparaat. Voor meer hulp kunt u contact opnemen met de fabrikant.

3. Sta vervolgens toe dat Bitdefender Mobile Security in Toegankelijkheid Web Protection weer AAN zet.