Bitdefender de-installeren van uw Windows-toestel

Indien u Bitdefender 2016 dient te verwijderen, volg dan de onderstaande stappen:

In Windows 7:

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en dubbelklik op Programma's en Functies.

2. Zoek Bitdefender en selecteer De-installeren.

3. Klik, in het scherm dat verschijnt, op Verwijderen en selecteer dan volgens uw situatie: Ik wil het opnieuw installeren of Ik wil het permanent verwijderen.

4. Klik op Volgende om verder te gaan.

5. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

OPMERKING: Om er zeker van te zijn dat alles correct verwijderd wordt, raden we aan ons specifiek programma voor de-installatie te gebruiken. Download van deze locatie de tool voor de-installatie die overeenkomst met uw Bitdefender-versie en voer deze uit op uw systeem.

In Windows 8 en Windows 8.1:

1. Zoek vanuit het Windows-startscherm het Configuratiescherm (u kunt bijvoorbeeld rechtstreeks in het startscherm "Configuratiescherm" beginnen ingeven) en klik op de icoon ervan.

2. Klik op Een programma de-installeren of Programma's en Functies.

3. Zoek Bitdefender en selecteer De-installeren.

4. Klik, in het scherm dat verschijnt, op Verwijderen en selecteer dan volgens uw situatie: Ik wil het opnieuw installeren of Ik wil het permanent verwijderen.

5. Klik op Volgende om verder te gaan.

6. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

OPMERKING: Om er zeker van te zijn dat alles correct verwijderd wordt, raden we aan ons specifiek programma voor de-installatie te gebruiken. Download van deze locatie de tool voor de-installatie die overeenkomst met uw Bitdefender-versie en voer deze uit op uw systeem.

In Windows 10:

1. Klik op Start en dan op Instellingen.

2. Klik op de icoon Toepassingen in het gebied Instellingen.

3. Zoek Bitdefender en selecteer De-installeren.

4. Klik nogmaals op De-installeren om uw keuze te bevestigen.

5. Klik op Verwijderen en selecteer dan volgens uw situatie: Ik wil het opnieuw installeren of Ik wil het permanent verwijderen.

6. Klik op Volgende om verder te gaan.

7. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

OPMERKING: Om er zeker van te zijn dat alles correct verwijderd wordt, raden we aan ons specifiek programma voor de-installatie te gebruiken. Download van deze locatie de tool voor de-installatie die overeenkomst met uw Bitdefender-versie en voer deze uit op uw systeem.