Hoe verwijdert u Bitdefender BOX van uw thuisnetwerk en uit Bitdefender Central

U kunt Bitdefender BOX uit uw Bitdefender Central-account verwijderen als de BOX niet langer in uw bezit is, inactief is en niet meer werkt, of als u Bitdefender BOX eenvoudigweg van uw thuisnetwerk wilt verwijderen.

Ga als volgt te werk:

1. Open de Bitdefender Central-app die op uw smartphone is geïnstalleerd en ga naar het pictogram "Apparaten" onder aan het scherm.

Bitdefender Central

2. Selecteer vervolgens Bitdefender BOX in de lijst met apparaten.

elimina Bitdefender BOX

3. Tik vervolgens op het kleine tandwieltje in de rechterbovenhoek om de instellingen van Bitdefender BOX te openen.

elimina Bitdefender BOX

4. Nadat u het instellingenmenu hebt geopend, scrollt u naar beneden en tikt u op de vermelding "Bitdefender BOX verwijderen". Volg de instructies op het scherm om de verwijdering van Bitdefender BOX uit uw thuisnetwerk te voltooien.

elimina Bitdefender BOX