Hoe reset u het wachtwoord voor uw Bitdefender Central-account

Om een nieuw wachtwoord in te stellen voor Bitdefender Central-account, volgt u deze stappen:

Als u kunt inloggen op uw account

1. Ga naar de pagina Bitdefender Central.

2. Klik op de icoon my account central en selecteer Mijn Account.

3. Klik op de knop Wachtwoord wijzigen om de account die aan de computer gekoppeld is, te wijzigen.

Reset Central Wachtwoord 1

4. Voer het e-mailadres in dat u gebruikt hebt om uw Bitdefender Central-account aan te maken en geef dan uw nieuwe wachtwoord in.

5. Klik op de knop WACHTWOORD WIJZIGEN.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord instelt (het mag hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale karakters bevatten)

Als u niet kunt inloggen op uw account

1. Ga naar de pagina Bitdefender Central.

2. Klik op Wachtwoord vergeten.

Reset Central Wachtwoord 2

3. Voer in het nieuwe venster het e-mailadres in dat gelinkt is aan uw Central-account.

4. Klik op WACHTWOORD VERGETEN.

Reset Central Wachtwoord 3

5. Controleer uw e-mails en klik op de link Wachtwoord Wijzigen.

6. Voer uw e-mailadres, uw oude wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord in de overeenkomstige velden in.

7. Klik op WACHTWOORD TERUGSTELLEN. U kunt nu inloggen met uw nieuwe wachtwoord.