Hoe reset u het wachtwoord voor uw Bitdefender Central-account

Om een nieuw wachtwoord in te stellen voor Bitdefender Central-account, volgt u deze stappen:

Als u kunt inloggen op uw account

1. Ga naar de pagina Bitdefender Central.

2. Klik op de icoon my account central en selecteer Mijn Account.

3. Klik op de knop Wachtwoord wijzigen om de account die aan de computer gekoppeld is, te wijzigen.

Reset Central Wachtwoord 1

4. Geef uw huidige wachtwoord in het veld Oud wachtwoord in. Geef vervolgens een nieuw wachtwoord in het veld Nieuw wachtwoord in.

5. Klik op de knop WACHTWOORD WIJZIGEN.

Als u niet kunt inloggen op uw account

1. Ga naar de Bitdefender Central-pagina en klik op AANMELDEN.

2. Geen het e-mailadres in dat gekoppeld is aan uw Central-account en druk op VOLGENDE.

3. Klik op Wachtwoord vergeten?

4. Voer uw e-mailadres in en druk op VOLGENDE. U ontvangt een e-mail met instructies voor het wijzigen van uw Central-wachtwoord.

5. Geef de beveiligingscode op die u via e-mail hebt ontvangen en druk op VOLGENDE of klik in de e-mail op Wachtwoord wijzigen.

Waarschuwing! De code & resetkoppeling vervallen binnen 5 dagen. De beveiligingscode wordt ongeldig wanneer deze 5 keer verkeerd wordt ingevoerd. In dat geval herhaalt u stappen 1-3. U ontvangt een nieuwe code via e-mail.

6. Kies een nieuw wachtwoord en druk op OPSLAAN.

7. Ga naar het scherm TERUG NAAR AANMELDEN. Nu kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord.