Het e-mailadres wijzigen die gekoppeld is aan uw Bitdefender Central-account

Voor een registratie in Bitdefender Central moeten de gebruikers een geldig e-mailadres opgeven, waar ze verschillende informatie over hun account zullen ontvangen. De e-mail kan echter op elk gewenst moment worden gewijzigd door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar Bitdefender Central en meld u aan met uw account.

2. Klik op de knop Accountinformatie in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik op Bitdefender Account.

3. Er wordt een nieuw venster geopend. Klik op E-mailadres.

4. Typ het nieuwe e-mailadres in het eerste veld in en voer het opnieuw in in het onderstaande veld om het te bevestigen.

Tik tenslotte op E-MAILADRES WIJZIGEN.

5. Wanneer je het e-mailadres voor je account wijzigt, sturen we je een e-mail waarin we je vragen de wijziging te bevestigen. Klik in de e-mail die je ontvangt op Bevestigen om ons te laten weten dat het e-mailadres van jou is.

U heeft nu het e-mailadres gewijzigd die gekoppeld is aan uw Bitdefender Central-account.