Het e-mailadres wijzigen die gekoppeld is aan uw Bitdefender Central-account

Voor een registratie in Bitdefender Central moeten de gebruikers een geldig e-mailadres opgeven, waar ze verschillende informatie over hun account zullen ontvangen. De e-mail kan echter op elk gewenst moment worden gewijzigd door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar Bitdefender Central en meld u aan met uw account.

2. Klik op de knop Accountinformatie in de rechterbovenhoek van het scherm.

change Central email1

3. Klik op Mijn account.

change Central email2

4. Klik in het tabblad Profiel op de knop E-MAIL ADRES WIJZIGEN.

change Central email3

5. Er wordt een nieuw venster geopend. Typ het nieuwe e-mailadres in het eerste veld in en voer het opnieuw in in het onderstaande veld om het te bevestigen. Typ nu het wachtwoord voor uw Bitdefender Central-account in in het laatste vak.

OPMERKING: typ het wachtwoord in dat u momenteel gebruikt om u aan te melden bij Bitdefender Central.

change Central email44

6. Vink het selectievakje aan naast 'Ik heb het begrepen'.

7. Tik tenslotte op OPSLAAN.

U heeft nu het e-mailadres gewijzigd die gekoppeld is aan uw Bitdefender Central-account.