Hoe kan ik Bitdefender Mobile Security van mijn Android-apparaat verwijderen?

Om Bitdefender Mobile Security te verwijderen, opent u de applicatie die op uw Android-apparaat is geïnstalleerd → tik in de navigatiebalk op Meer BMS Android More → tik op uw e-mailadres → scroll naar beneden → tik op Verwijderen.

ALTERNATIEVE METHODE

Voordat u Bitdefender Mobile Security van uw Android-apparaat verwijdert, moet u de instelling van Apparaatbeheer uitschakelen. Volg de stappen hieronder:

• Ga naar Instellingen op uw apparaat en tik op Beveiliging.

• Tik op Apparaatbeheerders.

• Schakel het selectievakje uit naast het Bitdefender Mobile Security & Antivirus-pictogram (of tik op de app als er geen vak wordt weergegeven) om de app uit te schakelen als apparaatbeheerder.

• Tik op Deactiveren en vervolgens op OK om verder te gaan.

Blijf Bitdefender Mobile Security & Antivirus verder verwijderen, zoals u dat ook zou doen met een andere applicatie.

• Ga terug naar het scherm instellingen en kies Apps.

• Tik op Bitdefender Security.

• Tik op Verwijderen. Selecteer OK als u wordt gevraagd om te bevestigen om de app te verwijderen.

Bitdefender Mobile Security is nu van uw Android-apparaat verwijderd.