Hoe moet ik Bitdefender Antivirus for Mac verwijderen

Deze gids beschrijft de stappen die nodig zijn om Bitdefender Antivirus for Mac te verwijderen. Ongeacht de versie van macOS en uw niveau van technische expertise, is het verwijderingsproces intuïtief en gemakkelijk te volgen.

Video-instructies

Opmerking: Om de video-ondertitels te wijzigen in uw moedertaal of een andere taal waarin u zich beter voelt, klikt u op de CC-knop onderaan de video om bijschriften in te schakelen, drukt u vervolgens op het ⚙︎-pictogram, selecteert u Ondertitels/CC, klikt u op Automatisch vertalen en kiest u de taal van uw keuze.

Bitdefender Antivirus for Mac verwijderen

1. Klik eerst op een leeg gedeelte van uw bureaublad of klik op het pictogram "Finder" Finder in het Dock. Finder is het pictogram dat eruitziet als een blauw vierkant met een lachend gezichtje.

Finder

2. Klik in de menubalk op Ga en selecteer Programma's.

Programma's - Antivirus for Mac verwijderen

3. In het venster Programma's ziet u een Bitdefender-map (ook aangegeven in de onderstaande afbeelding). Open die map.

Bitdefender

4. Dubbelklik in de Bitdefender-map op Bitdefender Uninstaller.

Antivirus for Mac verwijderen

5. Selecteer het vakje Bitdefender Antivirus for Mac in het nieuwe venster en klik vervolgens op de knop Verwijderen onderaan het venster.

ⓘ Opmerking: Om ook Bitdefender VPN te verwijderen selecteert u beide selectievakjes.

Bitdefender Antivirus for mac verwijderen

6. Voer de naam en het wachtwoord van uw Mac-beheerder in wanneer daarom wordt gevraagd om de deïnstallatie toe te staan. De de-installatie begint.

Uninstall BD EN 5

Antivirus for Mac verwijderen

ⓘ Als het verwijderen op onverwachte fouten stuit en u verdere begeleiding nodig hebt om het programma van uw Mac te verwijderen, kunt u deze vriendelijke gids raadplegen die u daarbij zal helpen - Hoe verwijder ik Antivirus voor Mac als het standaard verwijderingsprogramma niet werkt.

7. Als het proces is voltooid, klikt u op Sluiten.

Sluiten - Antivirus for Mac verwijderen

Als u erin geslaagd bent om alle stappen te volgen die u in deze korte gids werden aangereikt, bent u erin geslaagd om Bitdefender Antivirus voor Mac met succes te verwijderen.

Indien de Bitdefender-icoon nog steeds in Dock staat, klik er dan op met de rechtermuisknop en selecteer Opties > Verwijderen uit Dock.

Verwijderen uit Dock

Om een nieuw exemplaar van Bitdefender Antivirus voor Mac te installeren, volgt u de stappen uit dit artikel - Hoe installeert u Bitdefender Antivirus voor Mac?