Hoe installeert u de Nieuwe Bitdefender Antivirus for Mac

Volg de onderstaande stappen om Bitdefender Antivirus for Mac te verwijderen:

1. Minimaliseer alle open vensters en klik op een lege plek op uw bureaublad

2. Klik in de menubalk op Ga en selecteer Applicaties > Bitdefender > Bitdefender.Uninstaller.Uninstall BD EN 1

Uninstall BD EN 2

Uninstall BD EN 3

3. Klik in het nieuwe venster op De-installeren.

Uninstall BD EN 4

4. Bevestig het proces door het beheerderswachtwoord in te geven. De de-installatie begint.

5. Klik op Sluiten wanneer het proces afgerond is. Er wordt een webpagina geopend waar u gevraagd wordt een enquête in te vullen. Uw feedback wordt erg op prijs gesteld. Indien u geen tijd hebt, kunt u de pagina gewoon sluiten.

6. Ga naar Macintosh HD > Library (Bibliotheek) en plaats de map Bitdefender in de Prullenmand. U wordt gevraagd om het beheerderswachtwoord opnieuw in te geven.

7. Indien de Bitdefender-icoon nog steeds in Dock staat, klik er dan op met de rechtermuisknop en selecteer Opties > Verwijderen uit Dock

OPMERKING: De scanlogboeken, de Quarantaine en andere bestanden blijven in Macintosh HD > Library > Application Support > Antivirus for Mac. Om belangrijke bestanden die in quarantaine staan terug te halen, moet u Bitdefender opnieuw installeren. Anders kunt u de hele map Antivirus for Mac in de prullenmand plaatsen.

AVfM 3 de-installeren