Systeemvereisten Bitdefender Antivirus for Mac

Om Bitdefender Antivirus for Mac goed te laten werken, moet uw toestel beantwoorden aan de volgende vereisten:

Systeemvereisten

U kunt Bitdefender Antivirus for Mac enkel installeren op Macintosh-computers met macOS Yosemite (10.10) of hoger.

Bijkomende Vereisten:

• Minimaal 1 GB beschikbare harde schijfruimte

• Om Bitdefender Antivirus for Mac te registreren en te updaten hebt u een internetverbinding nodig.

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

• U kunt Bitdefender VPN & Anti-Tracker enkel installeren op apparaten met macOS Sierra (10.12 of hoger)