Systeemvereisten Bitdefender Antivirus for Mac

Om Bitdefender Antivirus for Mac goed te laten werken, moet uw toestel beantwoorden aan de volgende vereisten:

Systeemvereisten

U kunt Bitdefender Antivirus for Mac enkel installeren op Macintosh-computers gebaseerd op Intel, met macOS Yosemite (10.10) of later.

Bijkomende Vereisten:

• Minimaal 1 GB RAM-geheugen

• Minimaal 1 GB beschikbare harde schijfruimte

• Om Bitdefender Antivirus for Mac te registreren en te updaten hebt u een internetverbinding nodig.

Navegadores compatibles: Safari, Firefox, Google Chrome

• Puede instalar Bitdefender VPN & Anti-tracker solo en equipos Macintosh basados en Intel con macOS Sierra (10.12) o posterior.