De taal van een Bitdefender toepassing op de Mac wijzigen

De interface van een Bitdefender toepassing wordt meestal weergegeven in de taal die uw Mac gebruikt. Deze is standaard ingesteld op de taal van de regio waar de Mac is gekocht, maar kan worden gewijzigd in een van de talen die macOS ondersteunt. Als u de systeemtaal van uw Mac wijzigt, verandert automatisch de taal van de geïnstalleerde Bitdefender-toepassingen.

Vanaf macOS Catalina kunt u de taal van een toepassing wijzigen zonder de systeemtaal van uw Mac te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld Bitdefender Antivirus for Mac in het Frans en Bitdefender VPN in het Duits gebruiken terwijl uw Mac Engels als systeemtaal gebruikt. Hiervoor gaat u naar ⚙︎ Systeemvoorkeuren en klikt u vervolgens op Taal en regio. Van daaruit kunt u voor elke toepassing de voorkeurstaal selecteren. De Bitdefender-applicatie die op uw Mac is geïnstalleerd zal automatisch de geselecteerde taal gebruiken, indien beschikbaar.

De taal van een Bitdefender Toepassing op de Mac wijzigen

Hieronder vindt u een eenvoudige handleiding voor het wijzigen van de weergavetaal voor elke Bitdefender-toepassing op uw Mac. Dit proces kan enigszins verschillen afhankelijk van de versie van macOS die u gebruikt. Als u een nieuwere versie van macOS hebt, kunnen de taalinstellingen zich in een ander deel van het systeemmenu bevinden. Welke versie van macOS is geïnstalleerd?

Herhaal de bovenstaande stappen om de taal te wijzigen voor elke andere Bitdefender-toepassing die op uw Mac is geïnstalleerd, zoals Bitdefender VPN, Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Virus Scanner, Bitdefender Virus Scanner Plus, enz.