Bitdefender Zakelijk

BEVEILIGING VOOR HET MKB

Sinds de opkomst van malware in de digitale wereld zijn ook kleine en middelgrote ondernemingen een doelwit voor hackers. Uit onderzoek blijkt dat minstens 50% van het MKB slachtoffer wordt van cyberaanvallen.

Maar met de juiste beveiliging kunnen zelfs kleine bedrijven zich beschermen tegen alle soorten aanvallen, van ransomware tot en met APT’s (advanced persistent threats).

Bitdefender beveiligt alle systemen die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering: werkstations, servers, mailboxen en mobiele apparaten. Bitdefender is ongelofelijk gemakkelijk te installeren en verbruikt heel weinig resources.

BITDEFENDER OPLOSSINGEN VOOR HET MKB

Bitdefender gebruikt meerdere technieken en verdedigingslinies om uw bedrijf te beschermen:

Beste bescherming, beste prestaties

Met geavanceerde technologieën op basis van malwaregedrag behaalt Bitdefender in onafhankelijke tests de hoogste scores voor detectie van dreigingen. De toonaangevende, in de praktijk bewezen beveiliging en prestaties van GravityZone helpen uw organisatie bij het beheersen van de risico’s van een gegevenslek, dat ernstige gevolgen voor uw onderneming of de computersystemen van uw medewerkers zou kunnen hebben.

Gestroomlijnde implementatie en beveiligingsbeheer

Organisaties kunnen de cloudgebaseerde beheerconsole gebruiken of de console lokaal (on-premise) implementeren. De GravityZone on-premise console is gebaseerd op geharde Linux-machines binnen virtuele appliances en kan al binnen 30 minuten geconfigureerd en gebruiksklaar zijn. Tijdens de installatie van de Bitdefender-agent wordt de oude antivirusoplossing automatisch gedetecteerd en verwijderd.

Uniform beheer voor al uw apparaten

Gebruik één centrale console om optimale beveiliging te beheren voor desktops, servers, virtuele en fysieke machines, mobiele apparaten en e-mail.

ZIE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN
Advanced Business Security
Aanbevolen voor middelgrote ondernemingen < 1000 apparaten
KOPEN GRATIS PROEFVERSIE Meer Informatie
Business Security
Aanbevolen voor kleine ondernemingen < 100 apparaten
KOPEN GRATIS PROEFVERSIE Meer Informatie
Aanvraag indienen