Bitdefender Zakelijk

Detecteer exploits en zero-day-aanvallen

Zero-day of onbekende malware ontsnapt vaak aan de aandacht van traditionele antivirus- en antimalwareproducten. Deze cyberaanvallen verstoren de bedrijfsvoering en kunnen leiden tot hoge kosten, tijdverlies of lekken van privacygevoelige informatie.

Per definitie zijn AV-signatures niet in staat om ‘onbekende’ dreigingen tegen te houden. Zowel nieuwe als gerenommeerde beveiligingsleveranciers beweren dat ze met hun ‘volgende generatie’ oplossingen ook zero-days kunnen blokkeren via detectie zonder signatures op basis van revolutionaire technieken, zoals zelflerende algoritmen. Maar ondanks alle fraaie verhalen en buzzwords is er meestal hooguit anekdotisch bewijs voor de werking van deze oplossingen en worden de beweringen maar zelden gesteund door betrouwbare, onafhankelijke experts.

In tegenstelling tot andere oplossingen bewijst Bitdefender de effectiviteit van zijn methoden zonder signatures keer op keer in de belangrijkste onafhankelijke tests. In de tests van AV-Comparatives voor heuristieken en gedragsanalyse blokkeert Bitdefender telkens 99% van de zero day-dreigingen. Maar naast de hoogste detectiepercentages tegen zero day-dreigingen scoort Bitdefender ook keer op keer het laagste aantal fout-positieven.

ZIE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN

Enterprise-beveiliging

Aanbevolen voor grote ondernemingen > 1000 apparaten
GRATIS PROEFVERSIE Meer Informatie

Advanced Business Security

Aanbevolen voor middelgrote ondernemingen < 1000 apparaten
GRATIS PROEFVERSIE Meer Informatie

Business Security

Aanbevolen voor kleine ondernemingen < 100 apparaten
GRATIS PROEFVERSIE Meer Informatie
Aanvraag indienen

De nieuwe anti-exploit beveiliging van Bitdefender spoort ook stiekeme exploits op en verkleint daarmee het doelgebied voor APT’s (advanced persistent threats) en de kans dat u slachtoffer wordt van een aanval. Deze technologie focust zich op potentieel kwetsbare software en voert op essentiële momenten tijdens de uitvoering een structurele analyse uit. Als er een afwijking wordt gedetecteerd, kunnen de beheerders de uitvoering automatisch laten afbreken of zorgen dat ze een waarschuwing ontvangen. Dankzij deze extra functionaliteit kunnen geavanceerde aanvallen worden geblokkeerd vóórdat de payload in de infrastructuur doordringt, waardoor het voor aanvallers veel omslachtiger en kostbaarder wordt om hun doelgerichte aanvallen uit te voeren.