Bitdefender Zakelijk

Detecteer APT’s (advanced persistent threats)

2016 was een recordjaar voor gegevenslekken. Het aantal gelekte gegevensrecords is het afgelopen jaar opgelopen tot 4,2 miljard, vergeleken met 1,1 miljard in 2013.[1]

Wanneer de tools van de aanvallers doelgerichter worden, moet ook uw verdediging specifieker worden.

Bitdefender levert een baanbrekende technologie die speciaal is ontwikkeld om gerichte aanvallen en APT’s af te weren, zodat u uw onderneming kunt beschermen tegen merkbeschadiging, reputatieschade en financiële schade.

Bitdefender Hypervisor Introspection

INBREUKEN WORDEN PAS NA 5 MAANDEN ONTDEKT

Stealth-aanvallen zijn nog altijd in staat de virtualisatiebeveiliging te omzeilen, ondanks alle inspanningen van de makers van beveiligingsoplossingen. In 2016 duurde het gemiddeld 5 maanden voordat organisaties ontdekten dat er een inbreuk had plaatsgevonden. Deze inbreuken waren meestal gebaseerd op zero-days en geavanceerde kernel-malware.

Een revolutie op beveiligingsgebied

Op basis van hun gezamenlijke expertise op het gebied van IT-beveiliging en datacentervirtualisatie hebben Bitdefender en Citrix een geheel nieuwe beveiligingslaag ontwikkeld die niet door malware kan worden gecompromitteerd of ontweken: introspectie van het ruwe geheugen, rechtstreeks op hypervisorniveau.

Demo aanvragen

Een revolutionaire beveiligingslaag. 
Malware kan er niet in doordringen
en kan zich er niet voor verbergen.

RAW MEMORY INTROSPECTION – ZE ZEIDEN DAT HET ONMOGELIJK WAS

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) is de eerste beveiligingsoplossing die geheugeninbreuken kan detecteren die soms over het hoofd worden gezien door beveiligingstools op eindpunten. Bitdefender HVI analyseert rechtstreeks de ruwe geheugenlijnen en voorkomt zo dat deze kunnen worden gemanipuleerd door malware.

GEÏSOLEERD EN NIET COMPROMITTEERBAAR, ZELFS NIET DOOR KERNEL-MALWARE

Doordat het zich volledig buiten het besturingssysteem bevindt, met hardwarematige isolatie en zonder agents of drivers in de eindpunten, kan Bitdefender Hypervisor Introspection niet worden uitgeschakeld of gecompromitteerd door rootkits of andere malware op kernel-niveau.

DETECTEERT ZERO-DAYS DIE NIET WORDEN OPGEMERKT DOOR HEURISTIEKEN

Door zich te richten op de technieken en niet op de payloads, blijft Bitdefender HVI de aanvallen steeds een stap vóór en wordt u beschermd tegen beruchte aanvalsroutes zoals browser zero-days en spear-phishing e-mails met exploit-bijlagen die niet zichtbaar zijn vanuit het gastbesturingssysteem.

Elimineer de blinde vlekken
van uw beveiliging

REAGEERT ONMIDDELLIJK OP AANVALLEN

Bitdefender HVI stopt de aanval niet alleen in realtime, maar helpt ook bij het verwijderen van de malware door automatisch een tijdelijke hersteltool in de getroffen Virtual Machine te injecteren.

ONTDEK LOPENDE AANVALLEN IN REALTIME EN BEKIJK DE AANVALSKETEN

Bitdefender HVI verstuurt waarschuwingen zodra een geheugeninbreuk wordt gedetecteerd en genereert een gedetailleerd rapport van de aanvalsketen, inclusief de getroffen processen, het type inbreuk en de tijdlijn van de aanval.

ONAFHANKELIJK VAN EN VOLLEDIG COMPATIBEL MET ALLE SOFTWARE VOOR EINDPUNTBEVEILIGING

In plaats van in elke VM een agent te injecteren, detecteert en beveiligt Bitdefender HVI de infrastructuren rechtstreeks op hypervisorniveau door middel van een virtuele beveiligingsappliance. Daarom is Bitdefender HVI een aanvulling op en compatibel met reeds aanwezige beveiligingssoftware, in tegenstelling tot veel concurrenten, die vereisen dat u uw huidige eindpuntbeveiliging verwijdert en vervangt door hun producten.