VOORKOM. DETECTEER. ONDERZOEK. REAGEER. EVOLUEER.

MEERLAGIGE, NEXT-GEN EINDPUNTBEVEILIGING NU MET EDR
GRAVITYZONE ULTRA SUITE
MET GRAVITYZONE XDR
PLAN EEN DEMO INFORMATIEBLAD DOWNLOADEN

VIND EN BLOKKEER ONGRIJPBARE BEDRIJGINGENMET EDR DIE ECHT WERKT

Eenvoudig te gebruiken en Zeer betrouwbare EDR maakt deel uit van ons Uitgebreid en Geïntegreerd Platform voor Eindpuntbescherming.

GravityZone Ultra integreert meerlagige next-gen eindpuntbescherming en een eenvoudig te gebruiken EDR-platform om bedrijven nauwgezet te beschermen tegen moeilijk te vatten cyberbedreigingen. Het biedt preventie, geautomatiseerde detectie, onderzoek en responstools, zodat bedrijven hun digitale activa kunnen beschermen en kunnen reageren op deze bedreigingen.

Naast het blokkeren van cyberbedreigingen voor de eindpunten, beperken de next-gen preventielagen het aantal incidenten die analyse vereisen, waardoor GravityZone kan uitmunten waar de meeste andere EDR-producten te ingewikkeld en te luid zijn. De nieuwe eindpuntdatarecorder en bedreigingsanalytics automatiseren detectie en maken zo eenvoudig onderzoek en plaatselijke remediëring mogelijk.

EENVOUDIGE EN OOK BRUIKBARE EDR

Met een goed zicht op de indicators of compromise (de IOC's), met workflows om bedreigingen te onderzoeken en voor incidentrespons, beperkt GravityZone Ultra de vereisten inzake middelen en vaardigheden voor beveiligingsoperaties.

  • Real-time eindpuntzichtbaarheid
  • Inzicht in verdachte activiteiten
  • Onderzoek in één klik
  • Triage van waarschuwingen en visualisatie van incidentenanalyse
  • Volg live aanvallen en zijwaartse bewegingen op
  • Snelle respons
  • Verminder dwaaltijd dankzij snelle oplossingen, inperking en herstel

ZEER BETROUWBARE DETECTIE ZORGT VOOR EEN VERBETERDEBEVEILIGINGSVISIE EN GEENALARMVERMOEIDHEID

Maak uw veiligheidsmiddelen vrij voor echte bedreigingen.

  • Minimaliseer lawaai en afleiding door valse alarmen
  • Verminder het aantal incidenten dankzij een effectieve preventie tegen bedreigingen
  • Werk manueel herstel van geblokkeerde aanvallen weg dankzij automatisch herstel en reparatie

SLIMME RESPONS BETEKENT ONTWIKKELDE PREVENTIE

Omdat GravityZone Ultra een geïntegreerde voorkom-detecteer-reageer oplossing is, kunt u snel reageren en eindpunten herstellen naar een fase die 'beter-dan-voorheen' is.

Gebruikmakend van informatie over bedreigingen, verkregen van eindpunten gedurende het onderzoek, kunt u in één interface onmiddellijk het beleid aanpassen en kwetsbaarheden patchen, waardoor u het beveiligingsbeleid van uw omgeving verbetert.

GravityZone Ultra Security beschermt desktops, (fysieke of virtuele) servers en postvakken.
Servers kunnen tot 35% van de licentieposten innemen.

Add-ons

GravityZone Geïntegreerd Patch Management

Doordat systemen niet gepatcht zijn, zijn organisaties gevoelig voor malware-incidenten, uitbraken en data-inbreuken. Houd uw OS en Toepassingen up-to-date over de hele Windows install base - werkstations en fysieke en virtuele servers met GravityZone Patch Management.

GravityZone volledige schijfversleuteling

GravityZOne FDE beschermt data voor de volledige harde schijf van het eindpunt door de versleutelingsmechanismen van Windows (BitLocker) en Mac (FileVault) als hefboom te gebruiken. Het maakt gebruik van de oorspronkelijke versleuteling van het toestel om volledige compatibiliteit en maximale prestaties te garanderen. GZ FDE is geïntegreerd in de GravityZone-console en -agent, zonder bijkomende agent die u moet activeren of een managementserver die u moet installeren. Het gebruik van de bestaande infrastructuur voor eindpuntbeveiliging om de volledige schijfversleuteling te beheren creëert een volledig gecentraliseerde toepassing met een minimale administratieve inspanning.