Bitdefender

Security for MSPs


Geïntegreerd met LabTech

  • Stopt bedreigingen en vermindert operationele kosten met antimalware beveiliging, die consequent de eerste plaats in onafhankelijke tests krijgt, voor bescherming en prestaties.
  • Bespaar tijd met de integratie met LabTech voor implementatie, het instellen van het beleid, en al het bewaken of rapportering van taken.
  • Gestroomlijnde beschikbaarstelling met maandelijkse licenties op gebruiksbasis

Bitdefender gebruikt geavanceerde heuristieken en een wereldwijd informatienetwerk om rootkits en zero-day-dreigingen te detecteren die door andere oplossingen worden gemist.

Waarom Bitdefender

Minder incidenten en een sneller systeem met de als beste geteste beveiliging van Bitdefender

In 2016 AV-Test studies tot op heden, had Bitdefender de hoogste gemiddelde score voor bescherming, prestaties en bruikbaarheid van alle geëvalueerde oplossingen.

Stroomlijn beveiliging management met strakke LabTech integratie

Met Bitdefender hebt u nooit een andere console nodig dan LabTech te gebruiken. De nauwere integratie bespaart tijd door het stroomlijnen van beveiliging management.

Simple pay-per-use licensing

With the monthly licensing option you receive a single key that allows you to protect endpoints across any number of customer sites. At the end of the month you are invoiced for the total number of protected endpoints.

Wat u nog meer krijgt
Access strong partner program and unique virtualization security

Naast het gebruik van Bitdefender geïntegreerd in LabTech, als u een Bitdefender partner wordt, krijgt u toegang tot de meest geavanceerde set van virtualisatie en cloud security-oplossingen.

Snelle implementatie

Na installatie van de Bitdefender plug-in, is het mogelijk, de bescherming aan geselecteerde computers uit de LabTech console in te zetten. Bitdefender eindpunt client installatieprogramma detecteert concurrerende oplossingen en vraagt om uninstall.

Gemakkelijk in gebruik te nemen

Registreren voor een test en u kunt de Bitdefender plug-in voor LabTech te downloaden. Installeer de plug-in en u kunt alle functies en bescherming voor 30 dagen testen. Om het product te activeren moet u een licentiesleutel gebruiken.

Voorbeelden van implementaties

Ondernemingen van elke omvang kiezen voor de eindpuntbeveiliging van Bitdefender om de productiviteit en de data van hun medewerkers te beschermen.Bitdefender

Security for MSPs

Geïntegreerd met LabTech

Bitdefender Security for MSPs's is nauw geïntegreerd met LabTech stroomlijnen van administratieve taken en het leveren van beveiliging, die consequent de eerste plaats in onafhankelijke tests krijgt.