GravityZone

Voor dienstverleners

ISP/Telco of Cloud Service Providers creëren inkomsten en differentiëren door
de Bitdefender GravityZone security-cloudconsole te hosten en toonaangevende bescherming te bieden

Een proefversie aanvragen

Creëer inkomsten en differentieer!

Steeds vaker voorkomende en gesofisticeerde aanvallen creëren bezorgdheid voor organisaties van alle maten.

Het is nu eenvoudig om beveiliging toe te voegen die via een webdashboard op afstand wordt beheerd voor de diensten die u aan uw zakelijke klanten of kanaalpartners aanbiedt. Als u de veelzijdige GravityZone Control Center-cloudconsole host, hebt u meer controle en respecteert u de datavoorschriften.

Informatieblad lezen

Bescherm workloads, waar ze zich ook bevinden!

Terwijl uw klanten overstappen van traditionele datacentra naar privé-, openbare of hybride cloud, wordt het moeilijk om een consequent beveiligingsbeleid en zichtbaarheid te garanderen en begint men zich zorgen te maken.

Houd veiligheidsrisico's onder controle en ondersteun naleving en zichtbaarheid door één GravityZone-console te gebruiken om apparaten te beschermen, of ze nu in een privé-, openbare of hybride cloud zitten. Bitdefender is geïntegreerd met AWS en lever geoptimaliseerde dreigingspreventie voor VMware, Citrix en elke andere hypervisor

Bewezen bescherming en prestaties

Al meer dan 8 jaar heeft Bitdefender geperfectioneerde, zelf lerende algoritmen, die een adaptieve, gelaagde eindpuntbeveiliging bieden, die consequent als beste scoort qua bescherming en prestatie.

LoginVSI tests tonen aan dat de geoptimaliseerde beveiliging van Bitdefender de kleinste impact heeft op rekenmiddelen, terwijl Bitdefender Endpoint Security de voorbije drie jaar de prijs voor beste prestatie van AV-Test heeft gewonnen.

Gebruik eenvoudige licenties met maandelijkse betaling!

Door zich aan te sluiten op het Bitdefender Service Provider-programma kunnen partners hun producten die in aanmerking komen, gebruiken, en op het einde van de maand enkel een factuur ontvangen voor de systemen die die maand werden beschermd.

Het model van betalen per gebruik stroomlijnt activiteit en werkt de behoefte om licenties voor elke individuele klant te verstrekken of te wijzigen.

Een proefversie aanvragen