Hoe doet u wanneer u tijdens het surfen pop-ups krijgt en doorgestuurd wordt

Adware wordt vaak gecombineerd met een hosttoepassing die gratis wordt aangeboden op voorwaarde dat de gebruiker akkoord gaat met het uitvoeren van de adware. Omdat adware-toepassingen doorgaans worden geïnstalleerd nadat de gebruiker een licentieovereenkomst die het doel van de toepassing vermeldt heeft geaccepteerd, wordt er geen inbreuk gepleegd.

Pop-upadvertenties kunnen echter irritant worden en in sommige gevallen de systeemprestaties negatief beïnvloeden. De gegevens die door sommige van deze toepassingen worden verzameld, kunnen bovendien privacy-problemen veroorzaken voor gebruikers die niet volledig op de hoogte waren van de voorwaarden van de licentieovereenkomst.

Volg deze stappen om problemen veroorzaakt door adware op te lossen:

1. Download onze Adware Removal Tool hier en voer het uit.

2. Reset nu uw browser.

Instructies voor Safari-gebruikers

Instructies voor Chrome-gebruikers

Instructies voor Firefox-gebruikers

If the issue persists, send us a BDSys log (if Antivirus for Mac is installed) and screenshots from the following locations:

/Applications/

/Library/

/Library/Application Support/

/Library/Frameworks/

/Library/Caches/

~/Library/

~/Library/Application Support/

~/Library/LaunchAgents/

~/Library/Caches/

NOTE: To generate a BDSys log, follow the instructions presented here.

Kopieer de strings en plak ze in de zoekbalk van Ga naar Map om naar elk van de bovenstaande locaties te gaan. Om dit te doen, volg de onderstaande stappen:

• Klik op Finder.

• Klik in de menubalk op Ga en selecteer Ga naar Map.

1857 1

• Geef de bovenstaande strings een voor een in en klik op Ga (bekijk het onderstaande voorbeeld).

Volg deze instructies om een schermafdruk te maken.