Hoe wist u de geschiedenis, cache en cookies en hoe de-installeert u extensies/add-ons in Safari

De onderstaande instructies helpen u bij het resetten van uw Safari-browser, om de problemen veroorzaakt door adware op te lossen:

• Houd de toets Shift (op uw toetsenbord) ingedrukt en klik op de Safari-icoon in Dock.

• Klik op Safari in de bovenste menubalk en selecteer Geschiedenis wissen in het uitklapmenu.

1860 1

• Kies in het uitklapmenu tot wanneer u de browsergeschiedenis wilt wissen.

1860 2

• Klik in de bovenste menubalk opnieuw op Safari en selecteer Voorkeuren.

1860 3

• Klik in het venster Voorkeuren op het tabblad Privacy. Klik vervolgens op Alle Websitegegevens Verwijderen.

1860 4

1860 5

• Ga naar Beveiliging en schakel de optie Pop-ups Blokkeren in.

1860 6

• Ga naar het tabblad Extensies en verwijder alle onbekende extensies. Zoek vooral de volgende zaken: Search2me, Searchme, Ebay Shopping Assistant, Slick Savings.

1860 7

• Ga naar Algemeen en wijzig de Homepagina naar : www.google.com of www.apple.com of enige andere legitieme website naar keuze.