Hoe wist u de geschiedenis, cache en cookies en hoe de-installeert u extensies/add-ons in Google Chrome

De onderstaande instructies helpen u bij het resetten van Google Chrome, om de problemen veroorzaakt door adware op te lossen:

• Houd de toets Shift (op uw toetsenbord) ingedrukt en klik op de Chrome-icoon in Dock.

• Klik op de knop Menu instellingen central in de rechterbovenhoek, ga naar Meer Hulpprogramma's en selecteer Extensies

AVFM Chrome1

• De-installeer alle extensies die u zelf niet hebt geïnstalleerd en die u niet herkent. Let vooral op: Search2me, Searchme, Ebay Shopping Assistant, Slick Savings.

1861 2

• Ga naar Geschiedenis en klik op Browsergegevens wissen.

1861 3

1861 4

• Kies Vanaf het begin der tijden en klik opnieuw op Surfgegevens wissen.

1861 5

• Ga naar Instellingen, navigeer naar Bij Opstart, klik op Pagina's instellen en verwijder alle pagina's behalve Google.

Scherm 1

Navigeer naar Zoekmachine, klik op Zoekmachines beheren en zorg ervoor dat enkel Google in de lijst staat

Scherm 2

Scherm 3