Hoe een BDSys-log op Mac aanmaken?

Als uw Mac lijkt te zijn geïnfecteerd, maar Bitdefender detecteert geen malware, vul dan het online Klantenservice formulier in. Zorg ervoor dat u ons een BDSys-log verstuurt, zodat we de oorzaak volledig kunnen begrijpen en u een snelle oplossing kunnen bieden.

Volg de onderstaande instructies om een BDSys-log te genereren:

OPMERKING: Deze informatie wordt enkel gebruikt om malware te analyseren en wordt dienovereenkomstig behandeld.

1. Zorg ervoor dat u alle actieve applicaties afsluit.

2. Download de BDSYS-app, en dubbelklik vervolgens op het gedownloade archief BDSyslog_for_Mac_OS.zip om de inhoud te extraheren.

macOS Mojave en nieuwere gebruikers moeten deze wijzigingen aanbrengen voordat ze doorgaan naar de volgende stap:

• Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer Systeemvoorkeuren.

• Selecteer Privacy en beveiliging.

• Ga naar het tabblad Privacy.

• Selecteer in de linkerkolom Volledige schijftoegang.

• Klik op het slot in de linkerbenedenhoek van het scherm en typ een gebruikersnaam en wachtwoord voor de beheerder. Dit is nodig om wijzigingen aan te brengen.

• Klik op het pictogram "+" en selecteer de BDSYS-app. Klik dan op OK.

• Sluit ten slotte het venster.

BDsyslog mac 1

3. Klik met de rechtermuisknop op de BDSyslog-app en kies Openen. Klik op Openen als daarom wordt gevraagd. Typ indien nodig het wachtwoord van uw account in en klik vervolgens op OK.

BDsyslog mac 22

4. Klik op Generate Log en wacht tot het proces is voltooid.

BDsyslog mac 3

5. Ten slotte verschijnt een klein venster met het bericht Programma run is voltooid op uw scherm. Klik op OK en vervolgens op Afsluiten. Een nieuw bestand met de naam "bdsyslog_results.zip" zal op uw bureaublad worden geplaatst.

BDsyslog mac 44

6.Voeg het bestand bdsyslog_results.zip toe als antwoord op uw ticket (mocht u een open ticket bij ons hebben) of stuur het naar ons op via ons contactformulier.