Hoe activeer ik Bitdefender Mobile Security?

Om beschermd te zijn door Bitdefender Mobile Security & Antivirus moet u uw product activeren met een abonnement of een licentiesleutel, die aangeeft hoelang u het product mag gebruiken. Wanneer het abonnement verlopen is, zal de app niet meer werken en is uw apparaat niet langer beschermd.

Volg deze stappen om Bitdefender Mobile Security & Antivirus te activeren:

1. Open Bitdefender Mobile Security & Antivirus.

2. Tik op de knop Menu en selecteer Activeringscode.

3. Geef de activeringscode of licentiesleutel in en tik op ACTIVEREN.

OPMERKING: De app toont informatie over de huidige status van uw abonnement.

U kunt uw huidige abonnement ook via deze stappen verlengen:

1. Open Bitdefender Mobile Security & Antivirus.

2. Tik op de knop Menu en selecteer Accountinfo uit de lijst.

3. U kunt bij het onderdeel Abonnement uitbreiden een of meerdere van de beschikbare aanbiedingen kiezen of een activeringscode ingeven als u er al een hebt.