Hoe Bitdefender Mobile Security voor Android activeren met een activeringscode

Om de bescherming van uw Android-apparaat met Bitdefender Mobile Security te garanderen, moet u de toepassing activeren met behulp van een abonnement of een licentiesleutel. Zodra de geldigheidsperiode verloopt, werkt de toepassing niet meer en blijft uw apparaat kwetsbaar. Voer de volgende stappen uit om Bitdefender Mobile Security voor Android met een activeringscode te activeren:

1. Open de app Bitdefender Mobile Security die is geïnstalleerd op uw Android-smartphone of tablet.

2. Tik op de knop Meer in de rechterbenedenhoek.

BMS activation code 1

3. Tik in het menu dat verschijnt op uw gebruikersnaam of e-mailadres.

BMS activation code 2 fixed

4. Tik op Een activeringscode toevoegen.

BMS activation code 3 fixedd

5. Voer je activeringscode in en tik vervolgens op ACTIVEREN. De app toont informatie over de huidige abonnementsstatus.

BMS activation code 4 fixed