Hoe verwijder ik de zwevende „B“ bel op mijn Android-telefoon?

Hebt u voortdurend een zwevende B-knop op uw Android-scherm die niets lijkt te doen? Deze bel is de snelkoppeling Toegankelijkheid voor Bitdefender Mobile Security, een nieuwe functie beschikbaar in Android 12 en hoger, ontworpen om gebruikers met toegankelijkheidsbehoeften te helpen.

Hoe verwijder ik de zwevende B bel op mijn Android-telefoon?

Het doel van de zwevende bel is om gemakkelijke toegang te bieden tot Toegankelijkheidsdiensten zoals Vergroting. Google introduceerde de snelkoppelingen van de Toegankelijkheidsbel om de toegankelijkheid van Android-apparaten voor mensen met een handicap te verbeteren. In Android 12 en latere versies verschijnen alle apps die toegankelijkheid vereisen als zwevende pictogrammen bovenop andere apps. Bitdefender Mobile Security gebruikt een toegankelijkheidsdienst om Webbeveiliging te bieden voor browsers. Het Android-systeem schakelt de snelkoppeling standaard in voor alle toegankelijkheidsdiensten.

 

In deze gids laten we u zien hoe u de zwevende rode B van uw Android-telefoon kunt verwijderen.

 

Stap 1: Ga naar Android-instellingen

Om te beginnen opent u op uw telefoon de app ⚙︎ Instellingen. U kunt de instellingen openen door naar beneden te vegen vanaf de bovenkant van het scherm en op het tandwielvormige pictogram te tikken, of door het te vinden in de app-lade.

⚙︎

 

Stap 2: Navigeer naar Toegankelijkheid

In het menu Instellingen scrolt u naar beneden tot u de optie Toegankelijkheid vindt. Tik op Toegankelijkheid om verder te gaan.

Hoe verwijder ik de zwevende B bel op mijn Android-telefoon? Stap 2

 

Stap 3: Zoek Bitdefender Mobile Security

In de Toegankelijkheidsinstellingen vindt u een lijst met geïnstalleerde toepassingen die toegankelijkheidsfuncties bieden. Zoek Bitdefender Mobile Security in de lijst met gedownloade apps en tik erop.

Hoe verwijder ik de zwevende B bel op mijn Android-telefoon? Stap 3

 

Stap 4: De Snelkoppeling voor Bitdefender Mobile Security uitschakelen

Zoek in de instellingen van Bitdefender Mobile Security naar de optie Snelkoppeling voor Bitdefender Mobile Security. Deze is standaard ingeschakeld. Schakel deze schakelaar uit om de zwevende rode B uit te schakelen.

Hoe verwijder ik de zwevende B bel op mijn Android-telefoon? Stap 4

U kunt de zwevende bel altijd weer activeren door de optie "Snelkoppeling voor Bitdefender Mobile Security" weer in te schakelen.

 

Door deze eenvoudige stappen te volgen, zou u niet langer de zwevende B-bel op uw Android-scherm moeten zien, zodat u verzekerd bent van een naadloze en afleidingsvrije gebruikerservaring.