Hoe kan ik upgraden van Bitdefender 2015 & eerdere versies naar Bitdefender Security

Hartelijk dank dat u voor Bitdefender koos!

Bitdefender Security zorgt voor de beste cyberbeveiliging op de markt en biedt een groot aantal functies die zijn ontworpen om uw apparaten veilig te houden.

Gebruikers die gratis naar de nieuwste Bitdefender-versie willen upgraden, moeten het nieuwste installatiebestand downloaden van Bitdefender Central en vervolgens de stappen in het installatieprogramma volgen.

OPMERKING: Tijdens het upgraden naar Bitdefender Security worden de productinstellingen van de vorige versie niet opgeslagen.


 

Als u Bitdefender 2015 / eerdere versies gebruikt, kunt u een upgrade uitvoeren naar de gloednieuwe Bitdefender Security door deze stappen te volgen:

1. Eerst moet u een Bitdefender Central-account aanmaken en uw abonnement daar overdragen met behulp van de onderstaande instructies:

OPMERKING: Als u al een Bitdefender Central-account heeft met een actief abonnement, kunt u dit onderdeel overslaan en doorgaan naar stap 2.

• Ga naar central.bitdefender.com

• Klik op de knop Account aanmaken n het midden van het scherm

• Typ uw naam, e-mailadres en wachtwoord in de aangegeven vakken.

OPMERKING: Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten waarvan, hoofdletters, kleine letters en ten minste één cijfer of symbool bevatten.

• Vink het vakje aan naast "Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden".

• Klik op ACCOUNT AANMAKEN. Uw Bitdefender Central-account is nu aangemaakt.

• Ga naar het scherm Mijn abonnementen en klik op ACTIVERINGSCODE

• Er verschijnt een kleine pop-up. Voeg uw Bitdefender 2015-licentiesleutel in het overeenkomstige veld in en klik vervolgens op ACTIVEREN. Uw abonnement wordt vervolgens toegevoegd aan uw Central-account.

2. Klik in de kolom aan de linkerkant op Mijn apparaten en selecteer BESCHERMING INSTALLEREN.

3. Klik nu op Beveilig dit apparaat. Hiermee wordt Bitdefender Security automatisch gedownload en wordt de huidige versie op uw apparaat verwijderd.

4. Klik op INSTALLEREN. Wacht tot de installatie is voltooid.

U kunt nu uw Bitdefender Security-product gebruiken.