Bankgerelateerde VPN-meldingen uitschakelen – Bitdefender Mobile Security

Telkens u een website voor internetbankieren gebruikt, vraagt Bitdefender Mobile Security for Android u om Bitdefender VPN te gebruiken. De notificatie verschijnt in de statusbalk.

We raden aan dat u Bitdefender VPN gebruikt wanneer u ingelogd bent op uw bankrekening, zodat u beveiligd blijft tegen mogelijke beveiligingsinbreuken.

Om de notificatie VPN uit te schakelen:

1. Tik in de navigatiebalk op Meer.

2. Tik op  ⚙︎ Instellingen.

3. Schakel de overeenstemmende schakelaarin het gebied Webbescherming uit - Extra privacy voor bankpagina's.