Hoe Bitdefender VPN meldingen voor Android-transacties uit te schakelen

Hoe Bitdefender VPN meldingen voor Android-transacties uit te schakelenTelkens wanneer u een bankwebsite opent op uw Android-smartphone of -tablet, stuurt Bitdefender Mobile Security u een melding om u eraan te herinneren Bitdefender VPN te gebruiken. Deze melding verschijnt in de Android-statusbalk met het bericht: "Beveilig uw transacties. Gebruik Bitdefender VPN".

Om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen tegen mogelijke beveiligingslekken, raden we u aan Bitdefender VPN te gebruiken wanneer u een bankpagina opent.

Als u niet wilt dat Bitdefender Mobile Security u berichten stuurt over het gebruik van Bitdefender VPN om uw transacties te beveiligen, volg dan deze stappen:

1. Tik eerst op het pictogram Meer in de rechterbenedenhoek van de Bitdefender Mobile Security voor Android-toepassing.
  2. Selecteer vervolgens ⚙︎ Instellingen in het menu.
  3. Schakel de optie Extra privacy voor bankpagina's uit om bankgerelateerde VPN-meldingen te stoppen.

∴         Hoe Bitdefender VPN meldingen voor Android-transacties uit te schakelen