Hoe Safepay-bladwijzers te exporteren en importeren

U kunt bladwijzers toevoegen aan Bitdefender Safepay zodat u in de toekomst gemakkelijk favoriete websites kunt openen. Alle Safepay-bladwijzers worden opgeslagen in

C:\ProgramData\Bitdefender\Desktop\OBK\<yourUsername>\BankingUrls.xml

Elke Windows-gebruikersaccount heeft zijn eigen map <gebruikersnaam> en een ander BankingUrls.xml-bestand.

U kunt een back-up van dit bestand maken door het vanaf uw computer (bijv. Op het bureaublad) naar een andere map te kopiëren. Nadat u een nieuwe kopie van Bitdefender hebt geïnstalleerd, kunt u de Safepay-bladwijzers importeren door het bestand BankingUrls.xml te vervangen door het bestand dat u op het bureaublad hebt staan. Deze procedure is alleen van toepassing op Safepay-bladwijzers, niet op andere browsers.

Houd er rekening mee dat alle Bitdefender-bestanden beschermd zijn tegen elke wijziging wanneer Windows normaal werkt. Dit betekent dat u het bestand in Veilige modus moet vervangen.

Hieronder vindt u eenvoudig te volgen instructies om u te helpen bij het handmatig exporteren en importeren van uw Safepay-bladwijzers.

Exporteer Safepay-bladwijzers

1. Open de map

C:\ProgramData\Bitdefender\Desktop\OBK\<yourUsername>

Notitie:

• Standaard is "ProgramData" een verborgen map. Als u het niet kunt zien, breng dan de wijzigingen aan die in dit artikel worden uitgelegd.

• <yourUsername> staat voor uw werkelijke Windows-accountnaam. In de onderstaande afbeelding is de gebruikersnaam John Doe.

2. Kopieer het bestand met de naam "BankingUrls" en plak het in een andere map van uw pc om het te exporteren.

Safepay-bladwijzers importeren

1. Start Windows opnieuw in Veilige modus. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het openen van de veilige modus.

2. Kopieer in de veilige modus het eerder geëxporteerde bestand "BankingUrls".

3. Plak of sleep vervolgens het bestand BankingUrls in de map

C:\ProgramData\Bitdefender\Desktop\OBK\<yourUsername>

Notitie:

• Standaard is "ProgramData" een verborgen map. Als u het niet kunt zien, breng dan de wijzigingen aan die in dit artikel worden uitgelegd.

• <yourUsername> staat voor uw werkelijke Windows-accountnaam. In de onderstaande afbeelding is de gebruikersnaam John Doe.

4. Kies Doorgaan als daarom wordt gevraagd.

Als u bent aangemeld met een standaard Windows-account, voert u een beheerdersnaam en wachtwoord in om de wijziging door te voeren.

5. Start Windows normaal opnieuw op nadat u het bestand BankingUrls in C:\ProgramData\Bitdefender\Desktop\OBK\<yourUsername> hebt geplaatst.

Uw geëxporteerde bladwijzers zijn weer geïmporteerd in Safepay.