Hoe gebruikt u de Accountprivacy-functie in Bitdefender Mobile Security voor iOS

Bitdefender Account Privacy gaat na of er data werd gelekt in de accounts die u gebruikt om online betalingen te verrichten, te winkelen of u aan te melden bij verschillende apps of websites. De data die in een account opgeslagen is, kan gaan om wachtwoorden, kredietkaartinformatie of bankrekeninginformatie en, indien niet goed beveiligd, kan er sprake zijn van identiteitsdiefstal of inbreuk op privacy.

De privacystatus van een account wordt weergegeven na de validering.

Om na te gaan of er lekken zijn op een van uw rekeningen, tik op Scannen op lekken.

Om vanaf nu persoonlijke informatie veilig te houden:

1. Tik op de BMS voor iOS Accountprivacy 1-icoon onder in het scherm.

2. Tik op Toevoegen rechtsboven in het scherm.

BMS voor iOS Accountprivacy 2

3. Typ uw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld en tik daarna op Volgende.

BMS voor iOS Accountprivacy 3

OPMERKING: Bitdefender moet deze account valideren voordat persoonlijke informatie wordt weergegeven. Daarom werd een e-mailbericht met valideringscode verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

4. Controleer uw Postvak IN en tik vervolgens de ontvangen code in het vakje Accountprivacy van uw app in. Indien u de bevestigingse-mail niet in uw Postvak IN vindt, controleer ook uw Ongewenste mail.

5. Om na te gaan of uw persoonlijke gegevens beveiligd zijn, klikt u op de knop Scannen op lekken in het hoofdvenster van Accountprivacy.

BMS voor iOS Accountprivacy 4

De privacystatus van de gevalideerde account wordt weergegeven.

Indien er in een van uw accounts worden gevonden, bevelen we u aan het wachtwoord zo snel mogelijk te wijzigen. Om een sterk en veilig wachtwoord te creëren, kunt u deze tips in gedachten houden:

• Zorg ervoor dat het minstens acht karakters lang is.

•Gebruik kleine letters en hoofdletters.

• Voeg minstens een cijfer of symbool toe, zoals #, @, % of !.