Wat is Bitdefender Mobile Security voor iOS?

Bitdefender Mobile Security voor iOS is een gratis app, bestemd om uw gevoelige data te beschermen tegen online gevaren. Geniet van de krachtigste bescherming tegen bedreigingen met de minste impact op de batterij.

  • Houd uw persoonlijke gegevens veilig online: wachtwoorden, adres, sociale en financiële informatie. Voorkom accidentele blootstelling en misbruik van gegevens voor alle geïnstalleerde apps.
  • Ontvang onmiddellijk waarschuwingen wanneer een veiligheidsincident wordt voorkomen. Herstel elke misconfiguratie van de beveiliging die uw gegevens in gevaar zou kunnen brengen, en controleer uw online accounts op gegevensinbreuken.

 

Systeemvereisten

Bitdefender Mobile Security voor iOS werkt op elk apparaat met iOS 12 en hoger en vereist een actieve internetverbinding om actief te zijn en om na te gaan of er datalekken zijn in uw online accounts.

 

Kenmerken

Bitdefender Mobile Security voor iOS

Scam Alert

De nieuwste preventieve beschermingslaag die ervoor zorgt dat scams en phishing-pogingen uit uw agenda en berichten blijven. Nu kunt u het Bitdefender Mobile Security SMS/MMS-filter gebruiken om ervoor te zorgen dat berichten van onbekende afzenders die schadelijke koppelingen bevatten direct naar de map met ongewenste berichten worden gestuurd.

Scam Alert identificeert ook schadelijke agendagebeurtenissen en helpt u zo het "kalendervirus" te neutraliseren.

 

Webbescherming

Gebruik uw iPhone zonder zorgen omdat u weet dat al uw verkeer beveiligd is. Schakel de webbeveiliging gewoon ""AAN"", en alle phishing-pagina's en gevaarlijke verbindingen die uit zijn op uw persoonlijke informatie (zoals u kredietkaartgegevens of socialezekerheidsnummer) zullen geblokkeerd worden. Nu kunt u veilig online winkelen en bankieren, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw financiële gegevens gestolen worden.

En het is niet enkel uw surfactiviteit die beschermd wordt tegen oplichting, phishing-pogingen en online dreigingen. Elke app op je iPhone die informatie via internet verstuurt, wordt tegen misbruik beschermd.

 

Beveiligingsscan

Veiligheid begint bij de basis. Voer scans uit om te weten te komen of er misconfiguraties zijn die uw telefoon en gegevens in gevaar brengen en dicht deze lekken voor een totale beveiliging. Vertrouw op de tips en aanbevelingen die wij geven om uw niveau van bescherming te verhogen.

 

Account Privacy

Is uw e-mailaccount nog steeds privé? Gebruik Account Privacy om te ontdekken of uw accountgegevens zijn uitgelekt. Bevestig gewoon uw e-mailadres met de app en Bitdefender Mobile Security voor iOS voert een controle uit om te ontdekken of uw privacy is geschonden en laat u weten of het tijd is om wachtwoorden te wijzigen.

 

VPN

De geïntegreerde Bitdefender VPN biedt een extra privacylaag die al uw verkeer beveiligt om gegevensverlies te voorkomen.

Bitdefender VPN beschermt uw online activiteiten door al het internetverkeer te versleutelen. Het beveiligt ook de verbinding van uw apparaat wanneer u verbinding maakt met openbare wifi-hotspots, mobiele gegevensnetwerken en andere openbare locaties.

Gratis - 200 MB verkeer / dag.