Microsoft .NET Framework-fouten oplossen in Bitdefender VPN voor Windows

In dit artikel laten we u zien hoe u het Microsoft .NET Framework-pakket kunt repareren wanneer het beschadigd is en verhindert dat Bitdefender VPN correct werkt op uw Windows-computer.

Indien Bitdefender VPN niet correct functioneert, is het mogelijk dat er een probleem is met het geïnstalleerde .NET framework. Een bericht dat u informeert dat .NET Framework beschadigd is, wordt ook weergegeven in de VPN-interface. Volg de onderstaande stappen om Microsoft .NET Framework te repareren.

Stap 1:  Verwijder de Bitdefender VPN-applicatie

Eerst moet u Bitdefender VPN van uw pc verwijderen:

• Klik op het Windows Start-menu in de linkerbenedenhoek van het scherm.

• Typ in het zoekvak APPWIZ.CPL en klik op OK of druk op Enter op uw toetsenbord.

Microsoft .NET Framework-fouten oplossen in Bitdefender VPN voor Windows - appwiz.cpl

• Hierdoor wordt 'Een programma verwijderen of wijzigen' weergegeven in het Configuratiescherm.

• Zoek Bitdefender VPN in de lijst met geïnstalleerde programma's, klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen.

• Volg de stappen op het scherm om het verwijderen te voltooien.

Stap 2:  Microsoft .NET Framework repareren

Download en voer vervolgens Microsoft .NET Framework Repair Tool uit.

Deze tool voert een reparatie uit op .NET Framework om veelvoorkomende problemen op te lossen.

Stap 3:  Start uw pc opnieuw op

Nadat de tool klaar is met het repareren van Microsoft .NET Framework, start u uw computer opnieuw op.

Stap 4:  Installeer Microsoft .NET Framework 4.7.2

Uw systeem is nu klaar om een ​​nieuwe kopie van Microsoft .NET Framework 4.7.2 te installeren.

Wacht tot de download is voltooid en dubbelklik dan op het opgeslagen bestand om het uit te voeren.

Stap 5:  Installeer Bitdefender VPN opnieuw

Installeer ten slotte Bitdefender VPN opnieuw op Windows:

• Download de Bitdefender VPN-installatiekit.

• Zoek het Bitdefender-installatieprogramma dat op uw computer is opgeslagen en dubbelklik erop om het uit te voeren.

• Volg de stappen op het scherm om het installatieproces te voltooien.

Microsoft .NET Framework-fouten oplossen in Bitdefender VPN - installatiekit