Hoe installeert u Bitdefender VPN op Windows

De toepassing Bitdefender VPN kan worden geïnstalleerd vanaf uw Bitdefender-product en kan op elk ogenblik worden gebruikt om een extra beschermingslaag toe te voegen aan uw verbinding. De toepassing werkt zoals een tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de toepassing beveiligt die verbinding, door aan de hand van versleuteling volgens bankrichtlijnen de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent.

De VPN-app kan als volgt geïnstalleerd worden vanaf uw Bitdefender-interface:

Voor Bitdefender 2020 & 2019

1. Klik op het pictogram Privacy op de linker zijbalk van de interface van Bitdefender.

2. Klik op VPN openen in het venster VPN.

3. Lees de Abonnementsovereenkomst in het venster met de beschrijving van de VPN-app en klik vervolgens op BITDEFENDER VPN INSTALLEREN. Wacht even totdat de bestanden gedownload en geïnstalleerd zijn.

OPMERKING: Voor de installatie van Bitdefender VPN is .Net Framework 4.5.2 of hoger noodzakelijk. Indien dit pakket niet geïnstalleerd is, verschijnt een notificatiescherm. Klik op installeer .Net Framework om naar een pagina te gaan waar u de nieuwste versie van deze software kunt downloaden.

Voor Bitdefender 2018

1. Klik op het pictogram Privacy op de linker zijbalk van de interface van Bitdefender.

2. Klik op de koppeling FUNCTIES BEKIJKEN.

3. Klik op VPN openen in het venster VPN.

4. Lees de Abonnementsovereenkomst in het venster met de beschrijving van de VPN-app en klik vervolgens op BITDEFENDER VPN INSTALLEREN.

OPMERKING: Voor de installatie van Bitdefender VPN is .Net Framework 4.5.2 of hoger noodzakelijk. Indien dit pakket niet geïnstalleerd is, verschijnt een notificatiescherm. Klik op installeer .Net Framework om naar een pagina te gaan waar u de nieuwste versie van deze software kunt downloaden.