Bitdefender VPN installeren op Windows

Dit artikel laat u zien hoe u Bitdefender VPN op Windows installeert. U kunt de Bitdefender VPN-app verkrijgen op de productpagina, via Bitdefender Central of via de Bitdefender beveiligingsoplossing. Windows 7 met Service Pack 1 of een nieuwere Windows-versie is vereist.

Selecteer een van de volgende installatiemethoden voor meer informatie:

Na het voltooien van de stappen in deze handleiding wordt Bitdefender VPN geïnstalleerd op uw Windows-pc. Als u meer wilt weten, raadpleeg dan dit artikel - Bitdefender VPN voor Windows: Verbinding, Instellingen, Abonnementen.