Hoe installeert u Bitdefender VPN op Windows

De toepassing Bitdefender VPN kan worden geïnstalleerd vanaf uw Bitdefender-product en kan op elk ogenblik worden gebruikt om een extra beschermingslaag toe te voegen aan uw verbinding. De toepassing werkt zoals een tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de toepassing beveiligt die verbinding, door aan de hand van versleuteling volgens bankrichtlijnen de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent.

De VPN-app kan als volgt geïnstalleerd worden vanaf uw Bitdefender-interface: