Upgraden naar Bitdefender Premium VPN voor Windows

U kunt op elk ogenblik upgraden naar de Bitdefender Premium VPN-versie door te tikken op de knop ONTVANG ONBEPERKT DATAVERKEER in de productinterface.

Met Bitdefender VPN geniet u van een dagelijks quotum van 200 MB aan dataverkeer (per apparaat), inbegrepen in uw abonnement. De functie helpt u om uw verbinding te beveiligen telkens dit nodig is en verbindt u automatisch met de beste serverlocatie. Upgrade naar de premium-versie voor onbeperkt dataverkeer en toegang tot afgeschermde inhoud overal ter wereld, doordat u de serverlocatie naar wens kunt selecteren.

OPMERKING: Het Premium VPN-abonnement is onafhankelijk van het abonnement voor Bitdefender Total Security 2018: u kunt het dus gedurende de hele geldigheid ervan gebruiken, ongeacht de status van het antivirusabonnement.

Indien het Premium VPN-abonnement vervalt, maar indien het abonnement voor Bitdefender Total Security 2018 nog actief is, gaat u terug naar de gratis versie.