Werkt Search Advisor niet in Chrome, Firefox, Edge, Opera? Probeer deze snelle oplossing

Bitdefender Search Advisor beoordeelt de zoekresultaten van vier belangrijke webzoekmachines (Google, Bing, Baidu, Yahoo) om u te waarschuwen voor gevaarlijke webpagina's voordat u ze opent. Wanneer u bijvoorbeeld een Google-zoekopdracht uitvoert, ziet u naast elk zoekresultaat een kleine cirkel staan die aangeeft of Bitdefender de site betrouwbaar acht of niet:

Dit is een veilige pagina die u veilig kunt bezoeken.

!     Deze webpagina bevat mogelijke gevaarlijke onderdelen. Wees voorzichtig als deze pagina toch wilt bezoeken.

U mag deze webpagina niet bezoeken

Als u in Chrome, Firefox, Edge of Opera geen vinkjes ziet zoals in andere webbrowsers, schakelt u het HTTP/3 (QUIC) protocol uit.

Overzicht

QUIC is de naam voor een experimenteel protocol gemaakt door Google. Het staat voor Quick UDP Internet Connection. Het protocol ondersteunt een reeks gemultiplexte verbindingen over UDP en is ontworpen om een beveiliging te bieden die gelijkwaardig is aan TLS/SSL, samen met een verminderde verbindings- en transportlatentie.

Sommige websites worden niet gefilterd omdat zij het QUIC-protocol gebruiken. QUIC is geen standaard SSL-protocol en de functie Encrypted Web Scan van Bitdefender ondersteunt geen Windows-browsers met HTTP/3 (QUIC)-protocol ingeschakeld.

QUIC-protocol uitschakelen als Search Advisor niet werkt

Als Search Advisor niet werkt, volg dan de onderstaande stappen om HTTP/3 (QUIC) protocol uit te schakelen in de betreffende browser:

Na het voltooien van deze instructies zou Bitdefender Search Advisor moeten werken in uw browser.