Hoe gebruikt u de Bitdefender 2016 Search Advisor

De module Bitdefender Web Protection garandeert een veilige surfervaring door u te waarschuwen over mogelijke phishingwebsites.

Search Advisor is een component dat de resultaten van uw zoekopdrachten en de links op websites van sociale netwerken beoordeelt, door naast elk resultaat een icoon te plaatsen.

1483 1

1483 2

Search Advisor beoordeelt de zoekresultaten van de volgende zoekmachines op Internet:

• Google

• Yahoo!

• Bing

• Baidu

Om er zeker van te zijn dat Search Advisor naar behoren werkt op de bovenstaande zoekmachines, rekening houdende met het feit dat ze allemaal beveiligde verbindingen gebruiken, moet u ook SSL-scan in Bitdefender inschakelen:

Open het Bitdefender-programma

• Klik op de knop Modules (in het gedeelte onderaan het venster)

• Klik op de module Webbescherming

• Schakel SSL-scan in

Vergeet niet dat Search Advisor niet zal werken wanneer u in een van de Bitdefender-profielen bent.

U vindt meer informatie over de Bitdefender-profielen in dit artikel.

Indien u problemen ondervindt met de functie Search Advisor zelfs wanneer de SSL-scan ingeschakeld is, en u geen Bitdefender-profielen gebruikt, antwoord dan op het open ticket dat u bij ons hebt (als u er een hebt) of maak hier een nieuw ticket aan, en zorg ervoor dat u ons deze deze logboeken stuurt.