Bitdefender VPN installeren op Android

Dit artikel helpt je stap voor stap Bitdefender VPN te installeren op Android-smartphones en -tablets. Je kunt de Bitdefender VPN-app krijgen op Google Play of via Bitdefender Central. Android 5 of hoger is vereist.

Selecteer een van de volgende installatiemethoden voor meer informatie:

Na het voltooien van de stappen in deze gids is Bitdefender VPN geïnstalleerd op je Android-apparaat. Als u meer wilt weten, raadpleeg dan dit artikel - Bitdefender VPN voor Android: Verbinding, Instellingen, Abonnementen.