Home » Consumer Support » Hoe installeert u Bitdefender VPN op Android

Hoe installeert u Bitdefender VPN op Android

Dit artikel laat u zien hoe u Bitdefender VPN op Android installeert. U kunt de Bitdefender VPN-app installeren de Google Play of via Bitdefender Central op telefoons en tablets met Android 5 of hoger.

Met Bitdefender VPN houdt u uw data privé telkens u verbindt met onbeveiligde draadloze netwerken in luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. De VPN werkt zoals een tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de VPN beveiligt die verbinding, door aan de hand van versleuteling volgens bankrichtlijnen de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent.

Selecteer een van de volgende installatiemethoden voor meer informatie:

Als u erin geslaagd bent alle stappen in deze uitgebreide gids te volgen, zou Bitdefender VPN nu geïnstalleerd moeten zijn op uw Android-smartphone of -tablet. Raadpleeg dit artikel om meer te weten te komen over de app - Hoe gebruik ik Bitdefender VPN voor Android: Verbinding, Instellingen, Abonnementen.

Een vrouw installeert Bitdefender VPN op Android

Installeer Bitdefender VPN op Android om uw online identiteit en activiteiten veilig te houden voor hackers, ISP's en nieuwsgierigen