Hoe schakelt u alle modules in Bitdefender 2018 uit

In dit artikel tonen we u hoe u alle modules in Bitdefender 2018 uitschakelt.

OPMERKING: Als het Bitdefender-product dat u gebruikt niet alle onderstaande functies bevat, schakel dan enkel de functies uit die u hebt. Als het probleem opgelost is door alle modules uit te schakelen, schakel de modules dan een voor een terug in om de schuldige module te vinden..

1. Begin met het ophalen van de Bitdefender-interface en klik op het hamburgermenu aan de linkerzijde van de interface.

2. Ga naar het scherm Bescherming en klik op FUNCTIES WEERGEVEN.

modules 1 uitschakelen

3. Klik op de icoon Instellingen instellingen in de rechterbenedenhoek van de module Antivirus.

4. Schakel in het tabblad Shield de schakelaar naast Bitdefender Shield uit, door erop te klikken.

OPMERKING: U zult worden gevraagd hoe lang u de bescherming wenst uit te schakelen. Selecteer Permanent of Tot Systeemherstart uit het uitklapmenu en klik op OK.

disable modules 2

5. Ga terug naar het scherm Beveiligingsfuncties door te klikken op het pijltje in de linkerbovenhoek van de hoofdinterface.

6. Klik op de icoon Instellingen instellingen in de module Webbescherming. Schakel hier de vijf schakelaars voor de volgende functies uit: Webverkeer op malware scannen, Search Advisor, Scan SSL, Bescherming tegen fraude, Bescherming tegen phishing.

modules 3 uitschakelen

7. Ga terug naar het scherm Beveiligingsfuncties.

8. Zet de schakelaar in de module FIREWALL op UIT.

9. Zet in de module ADVANCED THREAT DEFENSE de schakelaar op UIT.

10. Zet de schakelaar in de module ANTISPAM op UIT.

11. Zet in de module KWETSBAARHEID de schakelaar op UIT.

12. Zet de schakelaar in de module VEILIGE BESTANDEN op UIT.

modules 4 uitschakelen

13. Klik op het hamburgermenu in de linkerbovenzijde van de interface en ga vervolgens naar het scherm Privacy.

14. Selecteer FUNCTIES WEERGEVEN.

modules 5 uitschakelen

15. Klik op Configureren onder PARENTAL ADVISOR.

16. Hierdoor opent het tabblad Bitdefender Central in uw standaardbrowser. Log in als u dat wordt gevraagd.

17. Kies het profiel dat gekoppeld is aan uw apparaat, klik op de icoon instellingen central erlangs en selecteer Apparaten. Neem het vinkje naast de naam van uw pc weg en klik vervolgens op OPSLAAN.

modules 6 uitschakelen

modules 7 uitschakelen

18. Zet in de module WEBCAMBESCHERMING de schakelaar op UIT.

19. Stel de schakelaar in de module WACHTWOORDMANAGER in op UIT.

disable modules 8

20. Ga terug naar de hoofdinterface van Bitdefender, klik op het hamburgermenu in de linkerbovenhoek en ga naar het venster Instellingen.

21. Ga naar het tabblad PROFIELEN.

22. Zet de schakelaar voor Profielen automatisch activeren op UIT.

disable modules 9

23. Scrol naar beneden en schakel Realtime-optimalisatie UIT.

modules 10 uitschakelen

Als het probleem opgelost is door alle modules uit te schakelen, schakel de modules dan een voor een in om de schuldige module te vinden.