Hoe Bitdefender VPN voor Windows te gebruiken

Met Bitdefender VPN blijven uw gegevens privé, telkens u verbindt met een onbeveiligd draadloos netwerk in luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. Zo vermijdt u onfortuinlijke situaties, bijvoorbeeld diefstal van persoonlijke gegevens of pogingen om het IP-adres van uw apparaat toegankelijk te maken voor hackers. U krijgt eveneens toegang tot afgeschermde inhoud, ongeacht het land dat de internetcensuur oplegt.

De VPN werkt zoals een tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de VPN beveiligt die verbinding, door aan de hand van versleuteling volgens bankrichtlijnen de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent. Uw dataverkeer wordt omgeleid via een andere server, waardoor het praktisch onmogelijk wordt om uw apparaat te identificeren tussen de talloze andere toestellen die gebruikmaken van onze diensten.

VIDEO