Hoe kan ik een scanlog maken en opsturen met Bitdefender

In dit artikel tonen we hoe u een scanlogboek van het Bitdefender-product kunt aanmaken en indienen.

Zorg ervoor dat uw product bijgewerkt is voordat u dat doet. Voer de volgende stappen uit om uw product te updaten:

• Klik met de rechtermuisknop op het Bitdefender-pictogram in het systeemvak.

• Click on Update Now.

Voer daarna een Systeemscan uit. Om dat te doen:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Bescherming.

2. In het deelvenster ANTIVIRUS klikt u op Openen.

3. Klik op de knop Scan uitvoeren naast Systeemscan. Volg de Systeemscanwizard om de scan te voltooien. Bitdefender zal automatisch de aanbevolen acties ondernemen op de gedetecteerde bestanden.

4. Zodra het scannen is voltooid, kunt u het scanlogboek direct vanaf de scanwizard openen door op LOGBOEK WEERGEVEN te klikken.

OPMERKING: U vindt een gedetailleerde beschrijving van hoe u een geïnfecteerd bestand handmatig van uw computer kunt verwijderen in dit artikel.

Indien het Technische Ondersteuningsteam naar het scanlogboek vraagt, dan kunt u deze toevoegen als bijlage in het antwoord op uw open ticket. Hebt u geen ticket, dan kunt u het Contactformulier gebruiken om een nieuw ticket te openen.