Hoe wist u de geschiedenis, cache en cookies en hoe de-installeert u extensies/add-ons in Firefox

De onderstaande instructies helpen u bij het resetten van Mozilla Firefox, om de problemen veroorzaakt door adware op te lossen:

• Houd de toets Shift (op uw toetsenbord) ingedrukt en klik op de Firefox-icoon in Dock.

• Klik in de bovenste menubalk op Firefox en vervolgens op Voorkeuren.

1862 1

• Klik in het onderdeel Privacy op Recente geschiedenis wissen. Selecteer Alles uit het uitklapmenu naast Te wissen tijdschaal en klik vervolgens op Nu wissen.

1862 2

1862 3

• Klik in het onderdeel Privacy van het menu Voorkeuren van Firefox op Individuele cookies verwijderen en selecteer dan Alles verwijderen.

1862 4

1862 5

• Ga in de Voorkeuren van Firefox naar Geavanceerd, navigeer naar Gebufferde Webinhoud en klik op Nu Wissen.

1862 6

• Klik in de menubalk op Hulpprogramma's, selecteer Add-ons en zorg ervoor dat u alle add-ons die u zelf niet geïnstalleerd hebt of die u niet herkent, verwijdert