Hoe verwijdert u cache en cookies in Mozilla Firefox

Volg de onderstaande stappen om cache en cookies te verwijderen wanneer u Mozilla Firefox op Windows gebruikt:

• Klik op de menuknop in de rechterbovenhoek.

• Selecteer Opties.

1913 1

• Klik in het onderdeel Privacy op Recente geschiedenis wissen. Selecteer Alles uit het uitklapmenu naast Te wissen tijdschaal en klik vervolgens op Nu wissen.

1913 2

1913 3

• Klik in de linkerkolom op Geavanceerd en ga dan naar het tabblad Netwerk.

• In het onderdeel Gebufferde Webinhoud klikt u op Nu wissen.