Consumer Support » Bitdefender VPN-Verbindingsfouten oplossen op Windows, Mac, Android, iOS | Foutcode 2, 4, 9, 12 etc.

Bitdefender VPN-Verbindingsfouten oplossen op Windows, Mac, Android, iOS | Foutcode 2, 4, 9, 12 etc.

In dit artikel laten we u zien hoe u Bitdefender VPN-verbindingsfouten op Windows, macOS, Android, iOS en iPadOS kunt oplossen. Dit zijn enkele van de foutmeldingen die u kunt tegenkomen wanneer u verbinding maakt met Bitdefender VPN:

Er is een fout opgetreden tijdens het proberen verbinding te maken. Foutcode: 2 | Foutcode: 4 Foutcode: 9 Foutcode: 10 | Foutcode: 12 | Foutcode: 99 | Error code: 182 | Mislukt om serverlijst te krijgen, probeer het later opnieuw. |

Er zijn enkele veelvoorkomende oorzaken voor verbindingsfouten door Bitdefender VPN:

• U heeft geen verbinding met het internet via een Wi-Fi- of Ethernet-kabel en u heeft geen toegang tot het internet. Zorg ervoor dat u toegang heeft tot internet voordat u Bitdefender VPN gebruikt.
    • Een strikt geconfigureerde firewall voorkomt een VPN-verbinding (bijvoorbeeld een firewall-software van derden, de ingebouwde firewall van de router). Als u niet zeker weet of uw router wordt geleverd met een speciale firewall of hoe u de firewall uitschakelt, raadpleeg de handleiding van de router, of neem contact op de fabrikant of uw internetprovider.
    • Een andere VPN / Proxy programma wordt uitgevoerd wanneer u verbinding probeert te maken. Schakel in dit geval de andere VPN / Proxy programma uit.
    • U probeert een verbinding te maken via werk, school of openbare Wi-Fi. U moet contact opnemen met de netwerkbeheerder om te proberen hun firewall-instellingen te wijzigen.
    • De poort voor de VPN-verbinding is gesloten. Afhankelijk van het apparaat dat u momenteel gebruikt, moet poort 443 UDP open zijn.

Wat de oorzaak ook is, we laten u precies zien hoe u met VPN-fouten omgaat, zodat u met succes verbinding kunt maken met Bitdefender VPN. Klik op de naam van uw besturingssysteem om te beginnen:

Als je alle stappen in deze uitgebreide handleiding hebt gevolgd, zouden de VPN-fouten moeten stoppen. Nu zou u met succes verbinding moeten kunnen maken met Bitdefender VPN.