Geen toegang tot een website wanneer Bitdefender VPN actief is? Dit is wat u moet doen

Als u geen toegang krijgt tot een website terwijl Bitdefender VPN actief is, zijn er stappen die u kunt nemen om de situatie op te lossen. In deze gids nemen we twee effectieve oplossingen met u door: verander de VPN-server en maak gebruik van gesplitste tunneling.

 

Stap 1 - Verander de VPN server

Bepaalde websites gebruiken geo-blocking als een manier om de toegang te beperken op basis van de geografische locatie van de gebruiker. Geo-blokkeren wordt gedaan door het identificeren van het IP-adres. Daarom kunt u als eerste probleemoplossingsmethode uw VPN-server wijzigen om een nieuw IP-adres te verkrijgen en de beperking te omzeilen:

  1. Open de Bitdefender VPN-toepassing en druk op de knop Locaties.
  2. Selecteer het land waar de website die u probeert te openen niet beperkt is. Hierdoor lijkt het alsof u vanaf die locatie surft.Locaties
  3. Wacht tot Bitdefender VPN verbinding heeft gemaakt en probeer dan opnieuw toegang te krijgen tot de website.
  4. Als de website niet werkt met het land waar u zich bevindt, probeer dan verbinding te maken met verschillende VPN-servers in de lijst met beschikbare locaties.

Als de website nog steeds niet werkt, ongeacht de VPN-server, gaat u naar de volgende stap.

 

Stap 2 - Split-tunneling gebruiken

Split-tunneling laat je toe om elke website buiten de VPN verbinding om te leiden, om direct toegang te krijgen tot het Internet. Deze functie is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS.

Selecteer een van de volgende opties voor meer informatie:

Na het volgen van de bovenstaande instructies zou u toegang moeten kunnen krijgen tot de website wanneer Bitdefender VPN actief is. Om een website uit Split-tunneling te verwijderen, klikt u op het prullenbakpictogram ernaast.