Bitdefender VPN bleef hangen op het scherm “Bezig met verbinden” of “Bezig met afmelden”

Wanneer u Bitdefender VPN start op een Windows-computer blijft het maar bij "Bezig met verbinden" of "Bezig met afmelden" scherm en maakt geen verbinding, maar er wordt ook geen foutmelding weergegeven?

Bitdefender VPN stuck disconnecting

In veel gevallen is dit te wijten aan tijdelijke problemen met uw netwerkverbinding en kan dit worden verholpen door de computer opnieuw op te starten of de Bitdefender VPN-toepassing opnieuw te installeren. Bekijk onze eenvoudige gids in drie stappen als Bitdefender VPN niet wordt ingeschakeld omdat de interface van de app blijft steken in het voortdurend opnieuw verbinden/ontkoppelen.

Na het volgen van alle stappen in deze gids zou u Bitdefender VPN weer moeten kunnen gebruiken.