Bitdefender VPN Regionale Beperking: Landen waar VPN illegaal of verboden is

Soms kunt u de volgende foutmelding tegenkomen bij het openen van de Bitdefender VPN: VPN Regionale Beperking. Uw huidige locatie staat het gebruik van VPN-toepassingen niet toe. Voor uw bescherming hebben we de connectiviteit in bepaalde landen beperkt, zoals China, Irak, VAE, Turkije, Wit-Rusland, Oman, Iran en Rusland.

 

Wat moet u doen als u deze waarschuwing ziet?

VPN Regionale Beperking

Waarom krijgt u dit bericht over de regionale VPN-restrictie en wat betekent het?

De Bitdefender VPN-app kan geobeperkingen of firewalls van de overheid omzeilen, wat als illegaal kan worden beschouwd in sommige regio's waar deze app beschikbaar is. Aangezien Bitdefender zich altijd houdt aan de lokale wetten voor elk gebied waar het beschikbaar wordt gesteld, is de VPN-functie voor bepaalde landen uitgeschakeld. Scroll naar beneden op deze pagina om de volledige lijst te zien van landen waar VPN's illegaal of verboden zijn.

Als u probeert verbinding te maken met Bitdefender VPN terwijl u zich in een gebied bevindt met beperkende regelgeving met betrekking tot het gebruik van VPN-diensten, ontvangt u een melding die lijkt op de melding die u in deze afbeelding ziet.

 

Hoe gaat u met de situatie om:

• Optie A. Om het dialoogvenster te verwerpen, sluit u gewoon de VPN-app af of kiest u CANCEL. Bitdefender VPN blijft verbroken. 

De functionaliteit van Bitdefender VPN zal automatisch worden hersteld zodra u een land verlaat dat het gebruik van VPN's verbiedt.

 

• Optie B. Om de waarschuwing te negeren en op eigen risico verder te gaan, kiest u de knop DOORGAAN. De VPN-verbinding zal tot stand worden gebracht.

Voer deze stap alleen uit als u zeker weet wat u doet. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen ernstige gevolgen riskeert, zoals boetes of nog ergere straffen voor het gebruik van een VPN. Raadpleeg de geldende regelgeving in de hieronder genoemde landen voordat u erheen reist.

Opmerking: De optie om door te gaan is niet beschikbaar op iPhone en iPad als u zich in China bevindt. U hebt een knop OPNIEUW PROBEREN die controleert of u nog steeds in China bent en pas verbinding maakt nadat u dit land hebt verlaten.

 

VPN Regionale Beperking: De lijst van landen waar VPN's illegaal of verboden zijn

We willen onze VPN-service aan iedereen aanbieden. Helaas beperken sommige gebieden het gebruik van een dergelijke technologie. Voor uw bescherming hebben we de Bitdefender VPN-connectiviteit beperkt in deze elf landen waar het gebruik van VPN-diensten illegaal of verboden is, en u een boete riskeert voor het verbinden met een VPN.

 

1. Belarus

Belarus

 

2. China

VPN Regionale Beperking - China

 

3. Irak

VPN Regionale Beperking - Irak

 

4. Iran

VPN Regionale Beperking - Iran

 

5. Oeganda

Oeganda

 

6. Oman

Oman

 

7. Noord-Korea

VPN Regionale Beperking

 

8. Rusland

Rusland

 

9. Turkije

VPN Regionale Beperking

 

10. Turkmenistan

Turkmenistan

 

11. Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten