VPN Regionale Beperking: Welke landen verbieden VPN?

Soms, wanneer u Bitdefender VPN probeert te gebruiken, ziet u een waarschuwing: "VPN-toepassingen zijn momenteel beperkt in uw regio. Sommige landen hanteren beperkende regels voor het gebruik van VPN. Aangezien het gebruik van een VPN-service strafbaar is, moet u ervoor zorgen dat u de lokale regelgeving naleeft."

Landen die VPN beperken

We willen onze VPN-service aan iedereen aanbieden. Helaas beperken sommige gebieden het gebruik van een dergelijke technologie. Voor uw bescherming hebben we de Bitdefender VPN-connectiviteit beperkt in deze elf landen waar het gebruik van VPN-diensten illegaal, verboden of geblokkeerd is, en u een boete riskeert voor het verbinden met een VPN.

Wit-Rusland

China

Iran

Irak

Noord-Korea

Oman

Rusland

Turkije

Turkmenistan

Oeganda

Verenigde Arabische Emiraten

Wat te doen als deze waarschuwing verschijnt?

VPN Regionale Beperking

De Bitdefender VPN-app kan geobeperkingen of firewalls van de overheid omzeilen, wat als illegaal kan worden beschouwd in sommige regio's waar deze app beschikbaar is. Aangezien Bitdefender zich altijd houdt aan de lokale wetten voor elk gebied waar het beschikbaar wordt gesteld, is de VPN-functie voor bepaalde landen uitgeschakeld. Als u probeert verbinding te maken met Bitdefender VPN terwijl u zich in een gebied bevindt met beperkende regelgeving met betrekking tot het gebruik van VPN-diensten, ontvangt u een melding die lijkt op de melding die u in deze afbeelding ziet.

Hoe gaat u met de situatie om:

Optie A. Om het dialoogvenster te verwerpen, sluit u gewoon de VPN-app af of kiest u CANCEL. Bitdefender VPN blijft verbroken.  De functionaliteit van Bitdefender VPN zal automatisch worden hersteld zodra u een land verlaat dat het gebruik van VPN's verbiedt.

Optie B. Om de waarschuwing te negeren en op eigen risico verder te gaan, kiest u de knop DOORGAAN. De VPN-verbinding zal tot stand worden gebracht. Voer deze stap alleen uit als u zeker weet wat u doet. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen ernstige gevolgen riskeert, zoals boetes of nog ergere straffen voor het gebruik van een VPN. Raadpleeg de geldende regelgeving in de hieronder genoemde landen voordat u erheen reist.

Opmerking: De optie om door te gaan is niet beschikbaar op iPhone en iPad als u zich in China bevindt. U hebt een knop OPNIEUW PROBEREN die controleert of u nog steeds in China bent en pas verbinding maakt nadat u dit land hebt verlaten.