Het venster Activiteiten in Bitdefender 2018

In het venster Activiteit vindt u informatie over de acties die Bitdefender de voorbije 30 dagen voor uw apparaat ondernomen heeft. Hier kunt u controleren welke toepassingen, bedreigingen en aanvallen werden geblokkeerd tijdens deze periode en of er ransomeware-pogingen werden ondernomen.

• U kunt ook naar het dashboard van Bitdefender Central Activity gaan door te klikken op de link rechtsonderdaan in het venster.

OPMERKING: Activiteit in Bitdefender Central is enkel beschikbaar voor gebruikers die abonnementen hebben voor Bitdefender Family Pack 2018 of Bitdefender Total Security 2018, gelinkt aan hun accounts.

• Het Veiligheidsrapport, dat een wekelijkse status voor uw product biedt en verschillende tips geeft om de systeembescherming te verbeteren, kunt u ook inkijken door op de link in het gedeelte onderaan rechts te klikken.

Activiteit 1

Deze tips zijn belangrijk om de algehele beveiliging te beheren en u kunt eenvoudig de handelingen zien die u kunt uitvoeren op uw systeem. Het verslag wordt eenmaal per week aangemaakt en het vat de relevante informatie over uw productactiviteit samen zodat u gemakkelijk kunt begrijpen welke gebeurtenissen er in dit tijdvak voorgevallen zijn.

De Activiteit van het antivirusprogramma wordt ook weergegeven in drie panelen. Deze bevinden zich onderaan aan de rechterzijde van de hoofdinterface.

Activiteit 2

Was dit een nuttig artikel?
No votes yet.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Populaire instructievideo's