Hoe maakt u Tijdelijke Internetbestanden schoon

U vindt onderaan de standaardlocaties waar elke internetbrowser tijdelijke internetbestanden bewaart, afhankelijk van het besturingssysteem:

Voor Internet Explorer worden tijdelijke internetbestanden meestal bewaard in deze locaties:

C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache

of

C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files

Voor Mozilla Firefox: C:\Users\[username]\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxx.default\cache

Voor Google Chrome: C:\Users\[username]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache

Voor Opera: C:\Users\[username]\AppData\Local\Opera\Opera\cache

Om de Tijdelijke Internetbestanden op te ruimen:

1. Herstart in Veilige Modus met Netwerking. Bekijk dit artikel voor stapsgewijze instructies

2. Dan moet u kiezen tussen twee opties:

• Toon de verborgen bestanden en mappen en verwijder de overeenkomstige bestanden handmatig

Volg deze instructies om verborgen mappen en bestanden weer te geven. Ga naar de respectievelijke locaties, verwijder het bestand of de bestanden en herstart in de Normale Modus.

• Start de overeenkomstige internetbrowser en gebruik de optie om de internetcache te verwijderen:

Voor Internet Explorer, volg deze instructies

Ga voor Mozilla Firefox naar dit artikel

Voor Google Chrome, bekijk dit artikel

Voor Opera, bekijk dit artikel