Hoe maakt u infecties in Systeemvolume-informatie schoon

De map met informatie over systeemvolumes is een zone op uw harde schijf die door het besturingssysteem is gemaakt en door Windows wordt gebruikt voor het opslaan van belangrijke informatie met betrekking tot de systeemconfiguratie.

De Bitdefender-engines kunnen alle geïnfecteerde bestanden detecteren die door Systeemvolume-informatie zijn opgeslagen, maar omdat het om een beschermd gebied gaat, is het mogelijk dat ze niet kunnen worden verwijderd./span>

De geïnfecteerde bestanden die worden gedetecteerd in de mappen Systeemherstel, verschijnen als volgt in het scanlogboek:

?:\System Volume Information\_restore{B36120B2-BA0A-4E5D-…

Om de geïnfecteerde bestanden in de gegevensopslag volledig en onmiddellijk te verwijderen, schakelt u de functie Systeemherstel uit en opnieuw in. Wanneer Systeemherstel wordt uitgeschakeld, worden alle herstelpunten verwijderd. Wanneer Systeemherstel opnieuw wordt ingeschakeld, worden nieuwe herstelpunten gemaakt zoals dat vereist wordt door de planning en de gebeurtenissen.

Volg de onderstaande stappen om Systeemherstel uit te schakelen:

Voor Windows 7:

1. Klik op Start, klik met de rechtermuisknop op Deze computer en klik op Eigenschappen.

2. Klik op de link Systeembeveiliging aan de linkerkant.

3. Selecteer elke stationsletter in de opties Systeembeveiliging en klik op Configureren.

4. Selecteer Systeembeveiliging uitschakelen en klik op Toepassen.

5. Klik op Verwijderen, klik op Doorgaan wanneer u dat wordt gevraagd en klik daarna op OK.

Voor Windows 8:

1. Zoek vanuit het Windows-startscherm naar Deze computer (u kunt bijvoorbeeld 'computer' rechtstreeks in het startscherm beginnen typen) en klik vervolgens op de icoon ervan.

2. Klik op de link Systeembeveiliging aan de linkerkant.

3. Selecteer elke stationsletter in de opties Systeembeveiliging en klik op Configureren.

4. Selecteer Systeembeveiliging uitschakelen en klik op Toepassen.