Verborgen objecten weergeven in Windows

Deze stappen zijn nuttig in de gevallen waarin u te maken krijgt met een malware en u de geïnfecteerde bestanden die kunnen verborgen zijn, moet vinden en verwijderen.

Volg deze stappen om verborgen objecten weer te geven in Windows.

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en selecteer Mapopties (of Opties Bestandsverkenner indien u Windows 8 of een latere versie gebruikt).

2. Ga naar het tabblad Weergave.

3. Selecteer Inhoud systeemmappen weergeven (alleen voor Windows XP).

4. Selecteer Verborgen bestanden en mappen weergeven.

5. Schakel het selectievakje voor Extensies voor bekende bestandstypen verbergen uit.

6. Schakel het selectievakje Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen in.

7. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.