Hoe start ik Windows opnieuw op in de veilige modus?

Veilige modus is een diagnostische besturingsmodus die hoofdzakelijk wordt gebruikt om problemen op te lossen die de normale werking van Windows beïnvloeden. Dergelijke problemen kunnen lopen van conflicterende stuurprogramma's tot virussen die verhinderen dat Windows normaal wordt gestart. In de Veilige modus werken slechts enkele toepassingen en laadt Windows alleen de basisbesturingsprogramma's en een minimum aan componenten van het besturingssysteem. Daarom zijn de meeste virussen inactief wanneer Windows in de Veilige modus wordt gebruikt en kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd.

Selecteer een van de volgende opties om te leren hoe u uw pc kunt opstarten in de veilige modus: