Hoe te repareren Bitdefender 2015

Om uw Bitdefender 2015 product te repareren gaat u als volgt te werk:

1. Druk de Windows-toets en de R-toets op uw toetsenbord samen in.

1311 1

2. Geef appwiz.cpl in het opdrachtvenster dat verschijnt in en druk op Enter.

1311 2

3. Dit zal Programma's en onderdelen in het Configuratiescherm tonen. Zoek het Bitdefender-product in de lijst, klik erop met de rechtermuisknop en kies De-installeren.

1311 33

4. Er wordt een wizard weergegeven. Kies Herstellen. Wacht tot het proces voltooid is en herstart de computer om de wijzigingen door te voeren