Uw Wi-Fi-naam en wachtwoord voor Bitdefender BOX wijzigen

Dit artikel helpt u stap voor stap de Wi-Fi-naam en het wachtwoord van uw Bitdefender BOX te wijzigen. Wanneer u de Bitdefender BOX voor de eerste keer instelt, is deze geconfigureerd met standaardinstellingen, inclusief een standaard Wi-Fi-netwerknaam (SSID) en wachtwoord. U vindt het standaard Wi-Fi-wachtwoord op een sticker aan de achterkant van uw Bitdefender BOX.

Als u het standaard Wi-Fi-wachtwoord of de standaard Wi-Fi-netwerknaam hebt behouden, maar deze wilt wijzigen in iets anders na de eerste installatie van de Bitdefender BOX, kunt u dit doen vanuit de Bitdefender Central-app door de onderstaande stappen te volgen.

1. Open de Bitdefender Central-app die op uw smartphone is geïnstalleerd en ga naar het pictogram "Apparaten" onder aan het scherm.

Bitdefender Central

2. Selecteer vervolgens Bitdefender BOX in de lijst met apparaten.

Bitdefender BOX

3. Tik vervolgens op het kleine tandwieltje in de rechterbovenhoek om de instellingen van Bitdefender BOX te openen.

Uw Wi-Fi-naam en wachtwoord voor Bitdefender BOX wijzigen

4. Na het openen van het instellingenmenu, tikt u op "Wi-Fi".

Uw Wi-Fi-naam en wachtwoord voor Bitdefender BOX wijzigen

5. Vul in de Wi-Fi-instellingen de gewenste Netwerknaam (SSID) en Wachtwoord in en druk vervolgens op de knop OPSLAAN om de wijzigingen te bevestigen en toe te passen.

Uw Wi-Fi-naam en wachtwoord voor Bitdefender BOX wijzigen

Opmerking

Na het opslaan van de wijzigingen, zullen uw apparaten tijdelijk worden losgekoppeld van het Bitdefender BOX-netwerk.